Csapatunk

zémann nikolett
Látszerész, eladó

Zémann Nikolett

Látszerész tanulóként, majd ezután eladóként a Rapidus Optikánál szabad kezem van, több lencsegyártócég termékei közül ajánlhatom a vásárló igényeihez legjobban illő lencsetípust. Mindig izgatottan állok a kihívást jelentő megrendelések elé (extrém magas dioptriájú- és dioptriás ívelt/sport szemüvegek).

Az eladások során nem csak a szakmai előadásokon elhangzottakat, a katalógusok ajánlásait továbbítom a vásárló felé, hanem szemüvegesként a saját tapasztalataim is megosztom - így nem csak objektív, hanem szubjektív képet is tudok nyújtani a végső döntés elősegítéséhez.

Kapcsolat

Rapidus Optika

Cégünk több mint húsz éve nyújtja szolgáltatásait magánembereknek és cégeknek országszerte. Kezdetben szemüvegkeretek nagykereskedelmével foglalkoztunk, ma azonban már sokkal többet nyújtunk ennél. A hagyományos látszerész tevékenység természetesen profilunk egyik legfontosabb eleme, ahogyan a cégeknek nyújtott csoportos látásvizsgálat is. Partnereink szolgálatára állunk egyedi, dioptriázható munkavédelmi szemüvegek készítésével is.