MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG
INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

59.990,- Ft helyett
29.990,- Ft

Szemünk romlását sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

FreeForm technológiával gyártott multifokális lencsék

Kiváló minőségű karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel ellátott multifokális lencsét kínálunk, mely esztétikus megjelenést biztosít, kényelmes látást közelre- és távolra egyaránt. Ne vesződjön tovább a szemüvegek cserélgetésével!

A multifokális szemüveglencse felár ellenében rendelhető vékonyított, illetve fényre sötétedő kivitelben is.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja

A multifokális (progresszív) szemüveg viselése megoldja látás problémánkat. Most kedvezményes áron vásárolható komplett szemüveg, ingyenes látásvizsgálattal a belvárosi Rapidus Optikában.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

A multifokális szemüveglencséhez műanyag vagy fém szemüvegkeret választható 10.990,- Ft értékben. Természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

Rapidus Optika

Multifokális lencsével ellátott komplett szemüveg

Válasszon multifokális lencséhez megfelelő szemüveg keretet üzletünkben, ahol korszerű ingyenes látásvizsgálattal várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Kérjen időpontot üzenetben