RAY-BAN® akció február 28-ig

15 feb
ray-ban akció

 Ray-Ban® akció – Különleges engedmény a Rapidusnál

A RAY-BAN® szemüvegkeretek és napszemüvegek nem véletlenül a világ vezető márkái között szerepelnek. A méltán elhíresült név mindig együtt jár a precíz kivitelezéssel és a legkiválóbb minőséggel. Ez teszi piacvezetővé, hiszen ezek a szempontok rendkívül fontosak, ha egy igazán jó szemüvegre vágyunk. Ezen felül a  Ray-Ban® hatalmas stílusteremtő, így az ikonikus név nem véletlenül lett az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb márka világszerte.

A Rapidus Optikában több, különböző modell közül is válogathatunk kedvünkre. Legyen szó klasszikus, sportos, elegáns vagy éppen extravagáns keretekről, itt kicsik és nagyok is megtalálják azt, amelyik a leginkább illik hozzájuk. Emellett a napszemüvegek is rendkívül keresettek. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy feldobjuk egy kicsit a hangulatot, és fantasztikus kedvezménnyel színesítjük meg a tél legvégét.

ray-ban akció

Február 28.-ig minden egyes Ray-Ban® szemüvegkeret és napszemüveg árából 10% kedvezményt biztosítunk a vásárlóknak. Akik ismerik a márkát, azok számára természetesen nem kell bemutatni, hogy mennyire jó választás ez minden téren. Időtállóságát már csak az szárnyalja túl, hogy mennyire stílusosak és egyediek a termékek, melyek közül valamennyien megtaláljuk biztosan azt, amelyik azt az érzést közvetíti: „ezt nekem készítették!”

Érdemes tehát mindenkinek betérni a Rapidus Optikába még februárban. Azoknak is, akik eleve szemüvegvásárlás előtt állnak, és azok számára is, akik most éppen nem. Hiszen egy igazán jól mutató, lehengerlő szemüveg mindig jól jön, főleg, ha éppen ennyire kecsegtető az ára is. A széles választéknak köszönhetően biztosan rábukkanunk arra a modellre, melyet sajátunknak érzünk már az első pillanattól kezdve. A Ray-Ban® név által garantált nívós szint és egyedi kivitelezés lehetővé teszi, hogy stílusunknak megfelelően gondoskodhassunk szemeinkről, a lehető legjobb megvalósításban.

Ray-Ban akció

10% kedvezmény február 28-ig

Készíttesse el szemüvegét Ray-Ban kerettel, vagy válasszon egy tökéletes Ray-Ban napszemüveget február 28-ig. Vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

Ray-Ban akció

10% kedvezmény február 28-ig

Készíttesse el szemüvegét Ray-Ban kerettel, vagy válasszon egy tökéletes Ray-Ban napszemüveget február 28-ig. Vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk!