Tökéletes megoldás cégeknek!

15 nov
szemvizsgálat cégeknek

Szemvizsgálat cégeknek – A látásvizsgálat házhoz jön!

Rengeteg olyan munkahely létezik, ahol előírás a dolgozók számára biztosítani időnkénti látásvizsgálatot. Ezen felül azonban sok olyan hivatás is van, ahol ugyan nem előírás, mégis jobban járunk vele, ha beiktatjuk ezt. A szemet nem kímélő, túlzottan igénybe vevő, vagy éppen a szemre épülő feladatok bizony nagyszámban felsorolhatóak.

A leginkább érintettek természetesen még mindig azok a munkahelyek, melyek számítógépek, és egyéb digitális eszközök előtti tevékenységekkel foglalkoztatnak. Ugyan szabály köti ki azt is, mennyit szabad egyhuzamban a képernyő előtt tölteni, és ezek után mennyi szünetet kell tartani, még mindig elengedhetetlen ezen felül a szemek folyamatos kontrollja.

Ezen kívül azonban számos olyan munka létezik, ahol a szemek igénybevétele igencsak magas. Fontos megemlíteni azt is, hogy rengeteg tevékenységhez elengedhetetlen az éles látás, illetve a látás megfelelő korrekciója ahhoz, hogy minden rendben legyen. Gondoljunk csak bele, ha egy kamion sofőrjének látásával nem törődünk például, holott életbevágóan fontos, hogy jól lásson. De ugyanez vonatkozik természetesen más munkakörökre is. Különösen olyan esetben például, amikor a dolgozónak a munka végzése során váltakozva kell a különböző távolságban lévő tárgyakra fókuszálnia.

szemészeti szűrőbusz

Amennyiben nem vonatkozik szabály arra, hogy a látásvizsgálatot kötelező megejteni, akkor is dönthetünk úgy munkáltatóként, hogy előtérbe helyezzük a dolgozók szemeinek egészségét. Ezzel nem csak számukra biztosítunk figyelmet, hanem így biztosak lehetünk abban is, hogy munkájuk minősége ezen nem fog múlni.

A szűrőbuszos látásvizsgálat lehetősége minden nagyobb létszámú csapattal dolgozó cégnek tökéletes megoldás erre. Nem csak a szervezés nehézségét és terhét veszik le a vállunkról, hanem a látásvizsgálat konkrétan házhoz jön. Nem kell messze menni a munkahelytől, nem lesz nagyfokú munkakiesés, és főként nagyon kényelmes ez a megoldás mindenkinek.

A Rapidus Optika professzionálisan felszerelt szemészeti szűrőbusza nem csak a látásvizsgálatban nyújt segítséget. A busz ugyanis rendelkezik egy látszerész bemutató helyiséggel is, így akár helyben, azonnal, több száz termékből választhat a páciens. Ez a megoldás tehát mindenki számára jó és kényelmes. A munkavállalók szempontjából pedig mindenképpen eredményes, hiszen már nem kell a látásuk – és ezzel együtt ilyen szempontból a munkájuk – miatt aggódnunk egyáltalán.

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.