Zeiss szemüveglencse akció

14 máj
zeiss szemüveglencse akció

Ajándék napszemüveglencsék!

Most igazán megéri betérni a Rapidus Optikába!

A nyár kapcsán többször is szóba hoztuk mostanában, hogy mennyire fontos a napszemüvegek viselete. Arról is beszéltünk, hogy miért nem éri meg olcsó és kifogásolható termékeket beszerezni. Így már tudjuk, hogy mire kell odafigyelnünk, ha olyan napszemüveget szeretnénk magunknak, ami tényleg védi is az erős sugarakkal szemben szemeinket.

A Rapidus Optikában ráadásul kombinálhatjuk is a különböző igényeket. Például kérhetünk kifejezetten sportolásra alkalmas, dioptriás napszemüveget is, de természetesen a mindennapi használatra ugyanúgy találunk itt megfelelő viseletet. Tehát amellett, hogy védjük az UV-sugaraktól szemeinket, közben élesen látunk és tehetjük mindezt akár sportolás közben is. Lehet ezt még fokozni?

Persze, hogy lehet, és fogjuk is! Hiszen a Rapidus Optika is részt vesz abban a július 31.-ig tartó kampányban, melynek keretein belül ajándékként kaphatunk számunkra tökéletes napszemüveglencséket. Aki ebben az időszakban vásárol ZEISS Progressive lencséket, az a második pár ZEISS AdaptiveSun szemüveglencsét ajándékba kapja, amennyiben ahhoz is választ keretet.

A további részletekből érdekességként meg kell említeni, hogy a két típus dioptriájának nem kell feltétlen megegyeznie. Ezen felül a ZEISS AdaptiveSun polarizált verziója újdonságként már 1.5 törésmutatóval is elérhető, amire az ajánlat szintén érvényes. Természetesen van pár kitétel még ezek mellett, melyekről tájékozódhatunk az Optikában. De miért is ennyire vonzó ez a kedvezmény?

zeiss akció

Nem csupán azért, mert az bónusz lencsék nagy értékű ajándékot jelentenek. A ZEISS márka mindig garantálja, hogy személyre szabott, egyéni megoldásokat kínál azok számára is, akik az átlagostól eltérő, egyedi életvitelt követnek. Emellett nem feledkezik meg arról sem, hogy minden szituációban fontos már a stílus és a megjelenés, természetesen a lehető legjobb, legélesebb látás biztosítása mellett.

Legyen szó a mindennapokról, a biztonságos vezetésről, az egyedi arcvonásokról, ezek a szemüvegek teljes mértékben az egyén igényeire vannak szabva. Az ajánlatban szereplő napszemüveglencsék pedig tökéletesen alkalmazkodnak ahhoz, hogy milyen erős az UV-sugárzás. Ezzel garantálva a szemek védelmét, emellett biztosítva a folyamatos tiszta és kényelmest látást akkor is, amikor a fényviszonyok szinte folyamatosan változnak. A napszemüveglencsék színe automatikusan változik ezek függvényében.

Nem kérdés tehát, hogy a korábbi cikkekben említett kitételeknek minden szempontból és teljes mértékben megfelelnek a ZEISS AdaptiveSun lencsék. És nem is kezdődhetne jobban a napsütéses időszak, mint új, ráadásul ajándékba kapott, márkás napszemüveglencsékkel!

A ZEISS vállalat rendkívül kimagasló és nemzetközi szintű szerepet tölt be az optika és az optoelektronika iparában. A folyamatos innovációknak és technológiai fejlődéseknek köszönhetően az egyik legkeresettebb és legprofibb megoldásokat adó szervezet, mely jelentős funkciót kap így az optika világában.

Zeiss szemüveglencse akció

Ajándék AdaptiveSun napszemüveglencsék

Készíttesse el ZEISS Progressive lencsével szemüvegét, vásárlása esetén egy pár ZEISS AdaptiveSun napszemüveglencsét adunk ajándékba akár 360.000 Ft értékben, amennyiben keretet is választ hozzá.

Zeiss szemüveglencse akció

Ajándék AdaptiveSun napszemüveglencsék

Készíttesse el ZEISS Progressive lencsével szemüvegét, vásárlása esetén egy pár ZEISS AdaptiveSun napszemüveglencsét adunk ajándékba akár 360.000 Ft értékben, amennyiben keretet is választ hozzá.