Csapatunk

fejér zsolt
Optometrista, kontaktológus

Fejér Zsolt

1995-ben szereztem meg a szakmai végzettségem, majd az Ofotért-nél, az akkori Proficolor Kft.-nél helyezkedtem el. Több üzletében dolgoztam mint látszerész, fotócikk eladó, majd később üzletvezető helyettes lettem. 1996-ban a Fotex Optika Kft szervezésében elvégeztem az Optometrista asszisztens képző tanfolyamot, majd négy évig a Fotex Optika Kft központi irodájában dolgoztam, mint fotócikk termékmenedzser és közben felvételt nyertem az Optometrista főiskolára is.

2000-ben kaptam meg az optometrista, kontaktológus diplomát, több Vision Express üzletében dolgoztam, mint optometrista. 2002-ben nyílt meg a Rapidus Optika első kiskereskedelmi üzlete, ahol mint üzletvezető és optometrista dolgoztam. 2004 tavaszától a Rapidus Optika Nagykállóban működő üzletében kezdtem dolgozni ahol a mobil, kitelepüléses szolgáltatásunkat vezettük be. Kisebb településekre és falvakra jártunk ki szervezett formában, szemészeti szűrést és szemüveg készítést biztosítottunk. 2008-ban kerültem vissza a budapesti üzletünkbe, azóta itt dolgozom. A látszerészet és optometria mellett cégünknél az informatikával is foglalkozom, az általam fejlesztett készletnyilvántartó és kartonozó rendszert használjuk évek óta.

Kapcsolat

Rapidus Optika

Cégünk több mint húsz éve nyújtja szolgáltatásait magánembereknek és cégeknek országszerte. Kezdetben szemüvegkeretek nagykereskedelmével foglalkoztunk, ma azonban már sokkal többet nyújtunk ennél. A hagyományos látszerész tevékenység természetesen profilunk egyik legfontosabb eleme, ahogyan a cégeknek nyújtott csoportos látásvizsgálat is. Partnereink szolgálatára állunk egyedi, dioptriázható munkavédelmi szemüvegek készítésével is.