Szemüveg készítés

szemüveg készítés szemüveg javítás optika

Látásélmény egyénre szabva – ZEISS iTerminal segítségével

Napjaink egyik legmodernebb 3 dimenziós szemüveglencse és keret választó programja a Zeiss iTerminal, mely rendkívüli lehetőségeket biztosít a szemüveg készítése során. Csupán 5 percet vesz igénybe a vizsgálat és máris láthatjuk az eredményt!

Az iTerminal rendszer egyszerre ad tanácsot a megfelelő lencse és a legjobb keret kiválasztásához, segít abban, hogy tökéletes pontossággal felmérjük az Ön tekintési szokásait, és megmutassuk az egyes lencse változatok által nyújtott látásélmények közötti különbségeket.

Napjainkban a szemüveglencsék széles választéka áll rendelkezésünkre. A megfelelő szemüveglencse kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az igénybe vehető felületkezeléseket is, melyek erősítik a lencsét, javítják a hatásfokát. Tehát még tökéletesebb látásélményt biztosítanak.

Előfordult már, hogy szemüvegkeret próba közben nem látott elég élesen a döntéshez?

Nagyon fontos, hogy a keret passzoljon hozzánk. Nem csupán az elképzeléseink, hanem a divat, a saját stílusunk és persze adottságaink is mérvadók ebben. Az interaktív bemutató programjával úgy érezheti, mintha csak egy tükör előtt próbálná fel a különféle kereteket. Ha nem tudja eldönteni, melyik szemüvegkeret lenne a legmegfelelőbb, az Önről készült képet hazaviheti családtagjainak, vagy elküldheti e-mailen barátainak, akik így segíteni tudják a döntéshozatalban.

Rendkívül gyors, egyszerű, ámde annál látványosabb technikájával Ön is részesülhet a tökéletesen illeszkedő szemüveg nyújtotta látásélményben.

Hűségkártyával rendelkezők részére

Kedvezményes ajánlatok

Multifokális szemüveg készítés

Kedvezménnyel 46.990 Ft-tól

lány multifokális szemüvegbenA multifokális szemüveget akkor ajánljuk, ha a közeli és a távoli korrekciót is igényeljük, így egy szemüveggel meg tudjuk oldani a problémát. A progresszív, vagy multifokális szemüvegek a legkorszerűbb típusú lencséket tartalmazzák, és a kínálat igen széles palettán mozog. Léteznek általános és speciális célra ajánlott típusok (pl. képernyő előtti munkához, autóvezetéshez), amelyek természetesen árban és kialakításukban is különböznek egymástól.

Kedvezményünk során a FreeForm technológiával gyártott lencséhez szabadon választhat alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá.

Exelens MultiMate Fit szemüveg

Prémium multifokális szemüveg kedvezménnyel 97.990 Ft

férfi multifokális szemüvegbenMindenki életében eljön az idő, amikor észreveszi, hogy már nem lát olyan élesen, mint eddig.  Szemeink teljesen természetes idősödési folyamatára, az egyik legsokoldalúbb segítséget a MultiMate Fit multifokális szemüveglencse jelentheti, hiszen rengeteg előnyével garantál komfortos látásélményt. Digitális fitnesz minden távolságra!

Kedvezményünk során a FreeForm technológiával gyártott lencséhez szabadon választhat alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá.

Egyfókuszú szemüveg készítés

egyfókuszú szemüvegAz egyfókuszú szemüveget akkor ajánlunk, ha a távolra még nem igényel korrekciót, viszont közelre már nem lát megfelelően szemüveg nélkül. Ilyen esetben egy olvasószemüveget kap, ellenkezőleg pedig távollátó szemüveget. Bármely korosztály számára lehet egyfókuszú szemüveget készíteni, bár sok esetben nem ez a legideálisabb megoldás. Az egyfókuszú lencsék a természetes látást hangsúlyozzák és az alábbi látáshibákat korrigálják: rövidlátás, távollátás, szemtengelyferdülés, presbyopia (öregszeműség).

Dioptriás napszemüveg készítés

dioptriás napszemüvegAz egyfókuszú lencsével ellátott szemüveg a leggyakrabban előforduló látásproblémákra adnak megoldást. Legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról, mindenképpen jó választás.. Az elkészült dioptriás napszemüveg a természetes látást hangsúlyozzák, miközben hódolhatunk a divatnak, és szemeinket megvédjük a káros UV sugaraktól.

A dioptriás napszemüveg választható szürke, barna vagy zöld lencsével, és szabadon választhat alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá.

Fényre sötétedő szemüveg készítés

fényre sötetedő szemüveg készítésAz egyfókuszú fényre sötétedő lencsével készült szemüvegek amellett, hogy korrigálják a rövid vagy éppen a távollátást, mindig a természetes látást hangsúlyozzák. Most jelentős kedvezménnyel, illetve további ajándék kiegészítőkkel kínáljuk a komplett fényre sötétedő szemüveget, szürke vagy barna kivitelben. A lencse már tartalmazza a karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteget, valamint az UV védelmet.

Az egy pár fényre sötétedő, felületkezeléssel ellátott lencséhez fém, illetve műanyag alap/basic keretet választhatunk, valamint ajándék kiegészítőként egy szemüvegtok és törlőkendő teszi teljessé a kedvezményes csomagunkat.

Fényre sötétedő multifokális szemüveg készítés

fényre sötétedő szemüvegA fényre sötétedő szemüveg kiváló minőségű karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel ellátott, fényre sötétedő multifokális lencsével készítjük el, mely barna vagy szürke színben rendelhető. Elkészült szemüvege esztétikus megjelenést fog biztosítani és alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, valamint minden távolságra éleslátást nyújt.

A FreeForm technológiával gyártott lencséhez szabadon választhat alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá.

Dioptriás védőszemüveg készítés

dioptriás védőszemüveg készítésA szemet a munkahelyi kockázatok számos fajtája ellen szükséges speciális védőszemüveggel megóvni. A megfelelő védőszemüveg a mechanikai, optikai, por, gáz, gőz, illetve vegyszerek okozta károsodások ellen is teljes védelmet nyújtanak.

Látásproblémák esetén optikánkban magas minőségű korrekciós és dioptriás védőszemüvegek találhatóak készleten és rendelhetőek nagyobb tételben is. Szemészeti szűrőbuszunk segítségével cégek, szervezetek számára házhoz visszük a látásvizsgálatot és az elkészült védőszemüvegeket.

Dioptriás sportszemüveg készítés

sportszemüveg készítésAz éles látás, az optimális védelem, a kényelmes illeszkedés és a maximális tartósság a legfontosabb jellemzői egy minőségi sportszemüvegnek. A keretben lévő polikarbonát (törhetetlen) lencsék megvédhetik a szemet sportolás közben, szemben a kontaktlencsékkel.

A dioptriás sportszemüveg készítés során a lencse akár színtelen változatban vagy dioptriás napszemüvegként is kérhető, ezek nagy ütközési ellenállással rendelkeznek és könnyűek. Széles skálája elérhető a lencsetípusnak polarizált, bifokális, progresszív és fényre sötétedő kivitelben is.

Mobil szemészet és optika

Szemüveg készítés

Az iTerminal rendszer egyszerre ad tanácsot a megfelelő lencse és a legjobb keret kiválasztásához, segít abban, hogy tökéletes pontossággal felmérjük az Ön tekintési szokásait.

Kapcsolat

Hívjon minket!

+36 70 7788-540

Foglalj időpontot online!

Szemüveg javítás

Cégünk nem csak új kereteket készít, akkor is segítünk, ha a régi kerettel adódik probléma. Javítószolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Ultrahangos szemüveg tisztítás.
  • Fémbõl készült szemüveg keretek forrasztása, javítások, papucs és orr-nyereg csere.
  • Csavarpótlás.
  • Archoz történõ igazítás