szemészeti szűrőbusz

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz igény szerint

Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd. Nincs fennakadás, nincs vesződség.

Sok esetben probléma lehet, hogy a cég telephelyén egyszerűen nem megoldható egy helyszíni vizsgáló telepítése. Számunkra azonban ez nem létező probléma.

Szűrőbuszunkkal bárhol és bármikor elvégezhetjük a teljes céges látásvizsgálatot. A vizsgálat minden esetben épp olyan teljes értékű, mintha egy kiépített vizsgálóhelyiségben végeznénk azt, sőt – a busz rendelkezik egy látszerész bemutatóhelyiséggel is, ahol helyben több száz termékből választhat a páciens.

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.

Profi csapatunkkal és modern, szemészeti rendelővel és látszerészeti bemutatóhelyiséggel is felszerelt buszunkkal akár egyszerre az ország 3-4 pontján is bonyolíthatjuk a vizsgálatokat. Nem félünk a kihívásoktól – számos állandó partnerünk több ezer alkalmazottját vizsgáljuk meg minden évben, immár közel két évtizede.

Lehetetlennek hiszi a csoportos vizsgálatot?

Helybe megyünk, hogy megvizsgálhassuk

Számtalan partnerünk tapasztalhatta már, hogy mi csakis a teljes körű szolgáltatásokkal elégszünk meg. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével a legnagyobb kényelmet biztosítjuk, országosan akár 3-4 helyen végezzük a vizsgálatokat egyszerre.

Legnagyobb erősségünk, hogy csúcsmodern mobil szűrőbuszunk segítségével akár olyan helyszíneken is el tudjuk végezni a látásvizsgálatot, ahol ez másképp lehetetlennek tűnne. Ahol mások neki sem állnának a munkának, mert nem lehet helyszíni vizsgálót felállítani, mi könnyedén elvégezzük a szükséges vizsgálatot minden egyes kollégán, épp olyan pontosan és alaposan, mintha valamely üzletünkben kerülne arra sor.

A szűrőbuszon elvégezhető vizsgálatok

A szűrőbusz felszereltsége a legtöbb normál szemészeti rendelő lehetőségeit is meghaladja.

szemészeti szűrőbusz

Mobil szemészet és optika

Szemészeti szűrőbusz

Számtalan partnerünk tapasztalhatta már, hogy mi csakis a teljes körű szolgáltatásokkal elégszünk meg. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével

Kapcsolat

Hívjon minket!

+36 70 7788-540

Küldjön üzenetet!Most aktuális

Zeiss szemüveglencse akció

Progressive lencse vásárlása esetén ajándék Zeiss AdaptiveSun, amennyiben keretet is választ hozzá.

Tovább
fúrás védőszemüveg

Munka vagy hobbi?

Rengeteg olyan munkahely van, ahol előírás a védőszemüveg viselése, de mi van akkor, ha valamilyen hobbiról van szó?

Tovább
olcsó napszemüveg

Olcsó napszemüveg? Inkább ne!

A divatos kiegészítőként kapható olcsó napszemüveg sajnos inkább többet árthat, mint használ.

Tovább