Mobilszűrés, mobilszemészet, szűrőbusz munkahelyi látásvizsgálat

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz igény szerint

Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd. Nincs fennakadás, nincs vesződség.

Sok esetben probléma lehet, hogy a cég telephelyén egyszerűen nem megoldható egy helyszíni vizsgáló telepítése. Számunkra azonban ez nem létező probléma.

Szűrőbuszunkkal bárhol és bármikor elvégezhetjük a teljes céges látásvizsgálatot. A vizsgálat minden esetben épp olyan teljes értékű, mintha egy kiépített vizsgálóhelyiségben végeznénk azt, sőt – a busz rendelkezik egy látszerész bemutatóhelyiséggel is, ahol helyben több száz termékből választhat a páciens.

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.

Profi csapatunkkal és modern, szemészeti rendelővel és látszerészeti bemutatóhelyiséggel is felszerelt buszunkkal akár egyszerre az ország 3-4 pontján is bonyolíthatjuk a vizsgálatokat. Nem félünk a kihívásoktól – számos állandó partnerünk több ezer alkalmazottját vizsgáljuk meg minden évben, immár közel két évtizede.

Lehetetlennek hiszi a csoportos vizsgálatot?

Helybe megyünk, hogy megvizsgálhassuk

Számtalan partnerünk tapasztalhatta már, hogy mi csakis a teljes körű szolgáltatásokkal elégszünk meg. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével a legnagyobb kényelmet biztosítjuk, országosan akár 3-4 helyen végezzük a vizsgálatokat egyszerre.

Legnagyobb erősségünk, hogy csúcsmodern mobil szűrőbuszunk segítségével akár olyan helyszíneken is el tudjuk végezni a látásvizsgálatot, ahol ez másképp lehetetlennek tűnne. Ahol mások neki sem állnának a munkának, mert nem lehet helyszíni vizsgálót felállítani, mi könnyedén elvégezzük a szükséges vizsgálatot minden egyes kollégán, épp olyan pontosan és alaposan, mintha valamely üzletünkben kerülne arra sor.

A szűrőbuszon elvégezhető vizsgálatok

A szűrőbusz felszereltsége a legtöbb normál szemészeti rendelő lehetőségeit is meghaladja.

Szemészeti szűrőbusz - Házhoz megyünk!

Mobil szemészet és optika

Szemészeti szűrőbusz

Számtalan partnerünk tapasztalhatta már, hogy mi csakis a teljes körű szolgáltatásokkal elégszünk meg. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével

Kapcsolat

Hívjon minket!

+36 70 7788-540

Küldjön üzenetet!

  Most aktuális

  dolgozói szemuvegek

  Ha ősz, akkor céges látásvizsgálat!

  A céges látásvizsgálatot szűrőbuszunknak köszönhetően bárhol lebonyolíthatjuk. De miért az ősz a legalkalmasabb erre?

  Read More
  Mobilszűrés, mobilszemészet, szűrőbusz munkahelyi látásvizsgálat

  A mobil optika előnyei

  A mobil optikának több előnye van, mint gondolnád! Komfortos, egyszerű és hatékony.

  Read More
  távmunka látás

  A távmunka hatásai a szemre

  A home office, távmunka hatásai a szem egészségére. Komplex szemvizsgálat és mobilszemészet

  Read More