Céges látásvizsgálat – Hogyan segítünk?

Több mint húsz éve foglalkozunk szervezett céges szemészeti szűrésekkel. Tapasztalatunk és modern eszközparkunk segítségével lehetővé tesszük partnereink számára, hogy alkalmazottaik látását könnyen és kényelmesen ellenőrizhessék – szolgáltatásaink lényege, hogy minden gondot levegyünk az Ön válláról.

Egy szervezett céges látásvizsgálat általában rengeteg szervezőmunkát igényel, mi azonban az egyszerűségben hiszünk. A mi vizsgálataink nem követelik meg, hogy felforgassa a munkahelyet, vagy hogy a látszerészhez kelljen céges kirándulást szerveznie.

Szűrővizsgálat munkaidőben?

Csúcsmodern szűrőbusz igény szerint

Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd. Nincs fennakadás, nincs vesződség.

Sok esetben probléma lehet, hogy a cég telephelyén egyszerűen nem megoldható egy helyszíni vizsgáló telepítése. Számunkra azonban ez nem létező probléma.

Szűrőbuszunkkal bárhol és bármikor elvégezhetjük a teljes céges látásvizsgálatot. A vizsgálat minden esetben épp olyan teljes értékű, mintha egy kiépített vizsgálóhelyiségben végeznénk azt, sőt – a busz rendelkezik egy látszerész bemutatóhelyiséggel is, ahol helyben több száz termékből választhat a páciens.

szemészeti szűrőbusz vizsgálat előtt
szemészeti szűrőbusz belülről

Gondoskodunk partnereinkről

Amennyiben minket választ partneréül, hosszú távon is garantáljuk a gondtalan látásszűrést. Éves rendszerességgel biztosítjuk a vizsgálatok elvégzését a leggyorsabb és leghatékonyabb módon, igény szerint országszerte egyszerre akár egyszerre 3-4 helyszínen is.

Cégünknél magasan képzett, diplomás optometristák végzik a vizsgálatokat, így azok mindig gyorsan és pontosan zajlanak. Szükség esetén egyénre szabott hagyományos vagy védőszemüvegeket ajánlunk. Speciális, monitor előtti munkát végzőkre tervezett szemüvegeink egyedülállóan magas minőséggel bírnak.

Védőszemüveg rendelet

“Az egészségügyi miniszter által kibocsátott és hatályos munkavédelemrõl szóló 1993. évi XCIII törvény, valamint az 50/1999. /XI. 3. | EüM rendelet, valamint az EüM rendelet módosításáról szóló 47/2001. /XII. 23./ rendelet és a 3/2002/ VII. 30./ ESZCSM rendelete szerint, a munkáltató köteles a munkavállaló látásának vizsgálatát biztosítani, õt látásvizsgálatra elküldeni. A munkavállaló – a külön jogszabály szerinti időszakos alkalmassági vizsgálatokon túlmenően – köteles e vizsgálaton részt venni.

A vizsgálatot a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó orvos végzi el, aki indokolt esetben a munkavállalót szemészeti szakvizsgálatra utalja be. Ha szemészeti szakvizsgálat eredményeként indokolt, illetve a munkavállaló által használt szemüveg vagy kontaktlencse a képernyő előtti munkavégzéshez nem megfelelő, a munkáltató a munkavállalót – a külön jogszabályban meghatározott költségtérítési szabályoknak megfelelően – ellátja a szükséges, a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveggel.”

Net.jogtar
Több mint 20 éve országszerte

Mobil szemészet és optika

Kapcsolat

Időpontegyeztetés, további információ

+36 70 7788-540

Küldjön üzenetet!

    Az emberség és a jog egyaránt azt diktálja, hogy egy jó munkáltató gondoskodjon alkalmazottairól,

    odafigyeljen egészségükre., ez azonban nem egyszerű feladat. Éppen ezért szeretnénk ebben segíteni Önnek.