background image

A szakmával 1993 óta vagyok kapcsolatban, kezdetben a tanulmányaim révén, majd később az Ofotértnél, és a Tóbiás Optikánál végzett gyakorlataim, munkáim kapcsán.. A Rapidus Optikát 1996-ban alapítottam, mely több szakmai evolúciót megélve a mai napig is töretlenül szárnyal. Fő profilunk a mobil szemészet és optika.

Számomra örömet jelen, ha kihívásokkal állhatunk szembe, és azokat a legoptimálisabb módon, mindenki számára előnyösen megoldhatjuk. A siker természetesen közös érdem, kollégáim csapatként állnak mögöttem, és mindig számíthatok rájuk!

Szalay Szabolcs

Ügyvezető tulajdonos

Cégünk erősségei

Miért minket válasszon?

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legképzettebb csapattal rendelkezünk az országban, amely bármilyen optikai jellegű kihívással képes szembenézni. Üzleteinkben felnőtt és gyermek látásvizsgálatot is végzünk. Minden vizsgálatot szemészorvos vagy diplomás optometrista munkatársaink végeznek, majd a látszerész kollégáink a rendkívül gazdag választékból segítenek kiválasztani a megfelelő szemüveget.
A szemet a munkahelyi kockázatok számos fajtája ellen szükséges speciális védőszemüveggel megóvni. A megfelelő védőszemüveg a mechanikai, optikai, por, gáz, gőz, illetve vegyszerek okozta károsodások ellen is teljes védelmet nyújt. A dolgozónak természetesen nem csak védenie kell a szemét, tökéletesen is kell látnia, hogy megfelelően végezhesse munkáját. A hagyományos dioptriás szemüvegek ugyanakkor nem használhatóak együtt a védőszemüvegekkel kényelmesen – erre a problémára szolgálunk megoldással magas minőségű korrekciós és dioptriás védőszemüvegeinkkel.
Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd. Nincs fennakadás, nincs vesződség. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével a legnagyobb kényelmet biztosítjuk,
csaladbarat-munkahely-web
Rapidus optika

Csapatunk

urbányi gábor
Urbányi Gábor
Optometrista, kontaktológus
fejér zsolt
Fejér Zsolt
Optometrista, kontaktológus
mármarosi zsolt
Mármarosi Zsolt
Mobil optikus, részlegvezető
Jerkó Linda
Jerkó Linda
Optometrista, látszerész eladó
Több mint 20 éve országszerte

Mobil szemészet és optika

Vizsgálatainkat az elérhető legmodernebb eszközökkel végezzük mind üzleteinkben, mind azokon a helyszíneken, melyekre munkatársaink kiszállnak elvégezni a szűréseket.

Kapcsolat

Hívjon minket!

+36 70 7788-540

Küldjön üzenetet!

  Rapidus Optika

  Most aktuális

  páramentes védőszemüvegben és egy párás védőszemüvegben két ferfi egymás mellett

  Páramentes védőszemüveg

  A legjobb eredményhez szükséges egy felületkezelés, és akkor garantáltan p...

  Tovább
  munkás munkavédelmi napszemüvegben és védősisakban

  Munkavédelmi napszemüveg?

  Nézzük, milyen védőszemüvegekről, illetve felületkezelésekről van szó, ami...

  Tovább
  fogorvosi védőszemüveg loupe

  Fogászati védőszemüveg

  A legtöbb fogászati védőszemüveg olyan kialakítással rendelkezik, hogy tök...

  Tovább