DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG
EGYFÓKUSZÚ LENCSÉVEL
INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

14.990,- Ft-tól

Napszemüveget nem csak azok viselhetnek akiknek ” jó ” a szeme és nem kell dioptria! Ma már kiváló minőségű 100% UV szűrős dioptriás napszemüveg választható szemüvegesként is.

Az egyfókuszú lencsével ellátott szemüveg a leggyakrabban előforduló látásproblémákra adnak megoldást. Legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról, mindenképpen jó választás. Attól függően, hogy milyen célra szeretnénk használni a dioptriás napszemüveget fontos, hogy az ahhoz legjobban illő színt válasszuk.

Belényi Bea és Bikfalvi Tamás ajánlásával

Dioptriás egyfókuszú napszemüveg

Dioptriás szemüvegét már 14.990,- Ft-os áron is megrendelheti, ingyenes előzetes látásvizsgálattal és szaktanácsadással a belvárosi Rapidus Optikában. Természetesen a nagy választék lehetővé teszi, hogy hozzánk illő napszemüveget viselhessünk, így egyszerre hódolhatunk a divatnak, óvhatjuk szemeinket a káros napsugaraktól és mindezt anélkül, hogy az éles látásnak búcsút kellene mondanunk.

Három kontrasztnövelő színválaszték

A napszemüveg választható szürke, barna vagy zöld lencsével. Felár ellenében polarizált kivitelben, vagy más színben is rendelhető.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

A napszemüveghez műanyag vagy fém “basic” szemüvegkeret kínálatunkból lehet választani, de természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

Belényi Bea és Bikfalvi Tamás ajánlásával

Rapidus Optika

Dioptriás napszemüveg készítés

Válasszon dioptriás napszemüvegéhez megfelelő szemüveg keretet üzletünkben, ahol korszerű ingyenes látásvizsgálattal várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Kérjen időpontot üzenetben