Milyen a jó munkavédelmi szemüveg?

Szalay Szabolcs a Rapidus Optika ügyvezetője beszél Pordán Petrával és Somogyi Zoltánnal a Sláger FM-ben.

slager-fm

Megúszhatjuk a szemüveget 40 felett?

Úgy vigyázunk valamire, mint a szemünk fényére! Ezt a mondást nem nagyon kell megmagyarázni, főleg annak, aki szemüveges, azonban azokat sem nyugtatnánk meg teljesen , akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nem kell hordaniuk szemüveget. Erről kérdezték Szalay Szabolcsot

Rapidus Optika – Stílus, életérzés energia

Legyen bármiről is szó optikai üzletünkben minden stílushoz és élethelyzethez megtaláljuk a legmegfelelőbb látáseszközt. Nézze meg promóciós kisfilmünket.

Több mint 20 éve magánembereknek és cégeknek országszerte

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legképzettebb csapattal rendelkezünk az országban, amely bármilyen optikai jellegű kihívással képes szembenézni.

Céges látásvizsgálat munkaidőben

Animációs kisfilmünkkel betekintést nyerhet hogyan lehetséges a legegyszerűbben lebonyolítani a szemészeti szűrővizsgálatot.

Gyermekszemészet

Dr. Deák György szemész főorvosunkkal forgatott D. Nagy Orsi az Életre Fel a trendek magazinja ahol a gyermekszemészet volt ezúttal a téma.

Napszemüveg kalauz

D. Nagy Orsi (ATV – Életre Fel a trendek magazinja) és Szalay Szabolcs (Rapidus Optika) mondja el miért fontos a napszemüveg viselése és milyen opciók közül választhatunk.

Hogyan történik egy szemvizsgálat?

D. Nagy Orsi járt nálunk, hogy megnézze hogyan történik egy szemvizsgálat a Rapidus Optikában – ATV Életre fel!

Szemészeti szűrőbusz

Cégek, szervezetek, sportegyesületek vagy akár rendezvények számára tökéletes választás, hogy csoportos szemészeti szűrést, szemüvegkészítést végeztessünk. Ezt a lehetőséget mutatja be Szalay Szabolcs a Rapidus Optika ügyvezetője.

Szemüveg vagy kontaktlencse?

Mit tehetünk ha észrevesszük, hogy látásunk romlik? Melyik az ideális választás a szemüveg vagy a kontaktlecse? Esetleg mindkettő? Mik a kizáró tényezők? Kiderül az Életre Fel a trendek magazinja riportjából!