MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG
INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

59.990,- Ft helyett
29.990,- Ft

Szemünk romlása egy normális élettani folyamat és sajnos idővel mindenki megtapasztalja, hogy bizonyos életkor után egyszerűen elkerülhetetlen. Általában 40 éves kor felett alakul ki az “öregszeműség”, ilyenkor a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk.

A multifokális szemüveglencsék kényelmet és biztonságot nyújtanak viselőjüknek. Nem kell cserélgetni a szemüvegeket a különböző tevékenységek között, hiszen egy és ugyanazon szemüveg segítségével tudunk nyugodtan olvasni, televíziót nézni, vagy éppen távolra látni.

Belényi Bea ajánlásával

FreeForm technológiával gyártott multifokális szemüveg

A FreeForm technológia egy valóban egyénre szabott formatervezés. Szemüvegét kiváló minőségű karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel ellátott multifokális lencsével készítjük el, mely esztétikus megjelenést biztosít és minden távolságra éleslátást nyújt majd. Ne vesződjön tovább a szemüvegek cserélgetésével!

A multifokális lencse felár ellenében rendelhető vékonyított, illetve fényre sötétedő kivitelben is.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja

Most 30.000,- Ft árelőnnyel rendelheti meg komplett multifokális szemüvegét, ingyenes előzetes látásvizsgálattal és szaktanácsadással a belvárosi Rapidus Optikában.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

A multifokális lencséhez műanyag vagy fém szemüvegkeret választható 10.990,- Ft értékben. Természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

Belényi Bea ajánlásával

Rapidus Optika

Multifokális lencsével ellátott komplett szemüveg

Válasszon multifokális lencséhez megfelelő szemüveg keretet üzletünkben, ahol korszerű ingyenes látásvizsgálattal várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Kérjen időpontot üzenetben