Csapatunk

urbányi gábor
Optometrista, kontaktológus

Urbányi Gábor

1993 augusztusa óta dolgozom a látszerész szakmában, a kezdetek az Ofotért-nél indultak ahol az alapokat elsajátítottam. Nem elégedtem meg azonban azzal, hogy csak a pult mögött dolgozzam, ezért 2001-ben felvételiztem a Semmelweis Egyetem optomerista szakára, melyet sikeresen elvégeztem így 2004-óta folyamatosan vizsgálok.

2008-2011-ig műhelyoktatást is vállaltam a Teljeskörű Optikai Oktatás Kft-nél. 2015-ben Mestervizsgát szereztem és így lehetőség nyílt tanulókkal foglalkozni. Ketten közölük máig is a Rapidus Optika munkatársai akikre nagyon büszke vagyok.  Jelenleg a Rapidus Optika boltvezetője vagyok ahol vizsgálok, értékesítek és a szemüvegek elkészítésben is részt veszek. Bár 25 év tapasztalattal rendelkezem még máig találkozok nagyon szokatlan és lehetetlen kérésekkel.

Kapcsolat

Rapidus Optika

Cégünk több mint húsz éve nyújtja szolgáltatásait magánembereknek és cégeknek országszerte. Kezdetben szemüvegkeretek nagykereskedelmével foglalkoztunk, ma azonban már sokkal többet nyújtunk ennél. A hagyományos látszerész tevékenység természetesen profilunk egyik legfontosabb eleme, ahogyan a cégeknek nyújtott csoportos látásvizsgálat is. Partnereink szolgálatára állunk egyedi, dioptriázható munkavédelmi szemüvegek készítésével is.