Látásvizsgálat

01 jan
szemvizsgálat látásvizsgálat rapidus optika

Komputeres és hagyományos látásvizsgálat az elérhető legmodernebb eszközökkel.

Nyugodtan kijelenthető, hogy az egyik legfontosabb érzékszervünk a szemünk. Amennyiben valamilyen probléma lép fel látásunkkal, természetes, hogy megijedünk. Nem csak kellemetlen jelenség a látásromlás, de mindennapi életünket is diszkomfortossá teszi. Hiszen akár a megszokott dolgokba is bezavarhat, és megnehezíthet bármilyen tevékenységet.

Nem is szabad halogatni, ha úgy érezzük, valami nincs rendben szemeink éleslátásával. Nem csak kényelmetlenséget, hanem veszélyforrást is jelenthet, legyen szó például a vezetésről, vagy akár a munkánk elvégzésének akadályoztatásáról. Amennyiben nem megyünk el látásvizsgálatra, és nem kezdjük el hordani adott esetben a számunkra megfelelő szemüveget, vagy kontaktlencsét, akkor sajnos további romlásra is számíthatunk. Emellett sok esetben elengedhetetlen, hogy akkor is elmenjünk szűrővizsgálatra, ha nem veszünk észre magunkon változást. Ezt indokolhatják egyes munkakörök például.

A Rapidus Optika az elérhető legmodernebb eszközök segítségével nyújt teljes körű szolgáltatást a látásvizsgálatban is. Üzleteinkben mind a komputeres, mind pedig a hagyományos vizsgálatokra is lehetőség adódik, melyek segítségével fényt derítünk minden – akár korábban észrevétlen – látáshibára. Emellett rávilágítunk az esetlegesen felmerülő, korábbi korrekcióhoz képest fellépő változásokra is.

Csoportos szűrés

Cégek számára csoportos szűrést is biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt, a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő mobil szűrőbusszal is. Így akár olyan helyszíneken is elvégezzük a látásszűrést, ahol nem alakítható ki telepített vizsgáló. Ez egyrészt kényelmet, másrészt ugyanolyan teljes körű vizsgálatot biztosít, mintha az üzletet kerestük volna fel.