Ultrahangos szemüvegtisztítás

ultrahangos szemüveg tisztítás

Amennyiben egy alapos tisztításnak szeretnénk kitenni szemüvegünket, akkor mindenképpen egy ultrahangos tisztításra vigyük el. A Rapidus Optika félévente, de évente legalább egyszer javasolja, hogy iktassunk be szemüvegünknél egy átvizsgálást, melyet érdemes egy ilyen tisztítással is megkoronázni.

Hogyan zajlik az ultrahangos szemüvegtisztítás?

Az ultrahang kirezegtet minden pici, apró, megült szennyeződést a szemüvegkeret összes részéből. Első lépésként a lencséket kiszedik a keretből, majd behelyezik az ultrahangos tisztítóba a keretet és a lencséket is. A szennyeződések az olyan apróbb részekből is távoznak, mint a keret orrtámaszai, de a csuklónál megült kosz is nagyon szépen eltávolítható az ultrahang segítségével.

A tisztítás további pozitívumai

Szemüvegünk egy ultrahangos tisztítás során akár olyan is lehet, mint új korában. Ezáltal növelhetjük az élettartamát is.

A tisztítás minimális költséggel jár, ellenben felér egy teljes körű fertőtlenítéssel is, ami vírusos időszakokban például kifejezetten előnyös lehet. Ha egy szakember elvégzi az ultrahangos tisztítást, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mind a lencse, mind a keret összes része teljesen tiszta, ezzel együtt pedig fertőtlenítve is lett.

Mobil szemészet és optika

Ultrahangos szemüvegtisztítás

A szemüveg tisztítása utána, olyan lesz mint újkorában, és növeljük élettartamát.

Kapcsolat

Hívjon minket!

+36 70 7788-540

Küldjön üzenetet!