A jó szemvizsgálatról ezt kell tudni

09 dec
jó szemüveg

Sok szemproblémának nincsenek nyilvánvaló jelei vagy tünetei, ezért előfordulhat, hogy nem is tudod, mivel állsz szemben. A szemvizsgálat amellett, hogy lerántja a leplet ezekről a betegségekről, a megfelelő korrekció megállapításában is segít.

Sokan azonban nem tudják, mire számítsanak, amikor időpontot kérnek látásszűrésre. Különösen akkor nem, ha még soha nem vettek részt átfogó szemvizsgálaton, vagy sok idő telt el a legutóbbi óta.

Mitől lesz egy szemvizsgálat jó? Komplex és átfogó?

Egy szakszerű látásvizsgálat menete a következő a Rapidus Optikában:

1️⃣ Anamnézis, kórelőzmény felvételével kezdjük a vizsgálatot minden esetben.

2️⃣ Komputeres szemvizsgálat : Irányadó adatokat nyerünk vele, nem csupán ez alapján készül el a szemüveg, de nagyban segíti a vizsgálatot és gyorsítja a menetét.

3️⃣ Próbakeret: Konkrét dioptriákkal, a látásvizsgáló tábla segítségével megállapítjuk a legmegfelelőbb korrekciót.

4️⃣ Szemtükrös vizsgálattal ellenőrizzük a szemlencse és a szemfenék állapotát.

Egy jó szemvizsgálat fájdalommentesen zajlik

Mi különleges figyelmet fordítunk az alapos látásvizsgálatra!

Tudjuk azt, hogy személyre szabott és tökéletes szemüveg csak abban az esetben készülhet, ha a megfelelő odafigyeléssel vizsgáljuk meg a pácienseket. Ha úgy érzed, itt az ideje a szemvizsgálatnak, új szemüveget szeretnél, vagy úgy érzed, valami nincs rendben a jelenlegivel keress fel bennünket, hogy mielőbb olyan  szemüveget viselhess, amely kristály tiszta látást és önbizalmat biztosít számodra a mindennapokban.

Időpontfoglalás telefonon

Hívj minket!