Amire mindenképpen szükséged van, ha üzleti sikereket akarsz elérni

Az alkalmazottak elégedettségének megértése nem könnyű feladat, így mi összeállítottunk egy ingyenes kiadványt, amely eligazíthat téged a munkavállalói elégedettség útvesztőjében.

Munkavállalói elégedettség

Kiadványunkból most megtudhatod:

  • Miért kiemelten fontos a munkavállalói elégedettség a cég szempontjából?
  • Milyen hátrányokkal jár az, ha elégedetlenek a dolgozóid?
  • Mi a különbség a szükségletek kielégítése és a motiválás között?

Amellett, hogy ezekre a fontos kérdésekre választ kaphatsz, több szempontból is áttekintheted velünk a munkavállalói elégedettséget.

Maslow-piramis és Herzberg elmélete

Olvasd el az általunk összeállított ingyenes dokumentumot és legyél képben a munkavállalói elégedettség minden lényeges aspektusával, hogy te is azok közé a vezetők közé tartozhass, akik tudják, hogy a sikeres cég alappillére minden esetben a humán erőforrás!

Az útmutatóban megismertetünk veled egy olyan dolgozói juttatást is, amely biztosan lendületbe fogja hozni az alkalmazottaidat!

Hidd el, igazán különleges ajánlattal készültünk neked és a cégednek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, majd az általunk elküldött email-ben található link segítségével töltsd le ingyenes kiadványunkat, hogy az elégedett dolgozók lehessenek a céged sikerének hajtóerejei. Ismerd meg a munkavállalói elégedettség minden csínját-bínját a Rapidus Optikával!

Munkavállalói elégedettség
Munkavállalói elégedettség

A szemednek nem fogsz hinni, de az elégedett dolgozóknak igen!

Kérjuk add meg neved és email címedet, valamint opcionálisan telefonszámodat. Engedélyezd számunkra a hírlevélküldést és első leveleünkben küldjük is ingyenes kiadványunkat.

Telefonszámunk

+36 70 7788-540

Kérjuk add meg az adataid
“Nem véletlenül nevezik munkának!”

  • Mondták már neked is ezt a mondatot?
  • Összeszorul a gyomrod, ha csak rá gondolsz?
  • Esetleg használtad már te is, amikor úgy érezted, hogy szükség van rá?

A munkaerő megtartása, az élhető és élvezhető munkahelyi környezet megteremtése napjaink egyik legsürgetőbb kérdése. A te dolgozóid kelletlenül töltik az időt a munkahelyen vagy sikerélményekben gazdagodva, elégedetten állnak fel a székből nap végén?

Sarkalatos kérdés.

Ugyanis, ha a munkavállalói elégedettség alacsony, a vállalatod kártyavárként fog összedőlni. Miért?

Mert míg a dolgozóid remegő kézzel pakolják a kártyákat egyre magasabbra (sokszor egy pontosan meghatározott, közös cél nélkül), a zárt ajtó mögül nem veszed észre, hogy szomjazzák a dicséretet és az elismerést.

vagy

Segíteni próbálsz, de nem tudod pontosan hogyan kellene, így a nem megfelelő módszereid végül csak elfújják az addig létrejött építményt.

Tulajdonképpen ez a munkavállalói elégedetlenség receptje. A dolgozók számára a munka fáradságos és túl sok stresszel jár, amely elhatárolja őket az örömtől és attól, hogy értékesnek érezzék magukat a szervezetben. Szerencsére azonban a dolgok változnak a progresszív vezetők és vállalatok új korszakának beköszöntével.

Manapság a munkavállalói elégedettség fontossága vitathatatlan, és kritikus módon befolyásolja szervezetedet: a tehetséges alkalmazottak bevonzásától és megtartásától kezdve a termékek és az ügyfélszolgálat minőségéig – mindent! 

És így felépülhet az a bizonyos stabil kártyavár!