Nyugdíjasok kedvezménye

21 nov
nyugdíjas kedvezmény

Nyugdíjprémium? Vegyen belőle új szemüveget!

2018 novemberében utalják ki a nyugdíjprémiumot, a nyugdíjasok tehát újra számíthatnak egy kis plusz bevételre. Ennek összege az idei évben maximálisan 16.000 Forint lehet. A Rapidus Optika kifejezetten erre épülő kedvezménye most lehetővé teszi, hogy ez szinte egy komplett szemüveg árával legyen egyenlő.

Bármilyen nem várt jövedelemről is van szó, mire is költhetnénk azt nagyobb nyugalommal, mint egészségünkre vagy kényelmünkre. Ha a kettő egybecseng, az végképp a legjobb megoldás. Szemeink egészsége nem csak alapvető fontosságú. Bizony ahhoz, hogy életminőségünk megfelelő legyen, hogy nyugodtan és akadálymentesen ki tudjunk kapcsolni, elengedhetetlen egy jó szemüveg. Amennyiben szükség van rá, akkor nem szabad halogatni megvételét. Legyen szó az olvasásról, vezetésről vagy egész napos szemüvegviselésről, ha kell, akkor anélkül csak botorkálunk. Ráadásul szemeink akár további romlásnak is ki vannak téve.

Az idősödéssel egyre többször vehetjük észre, hogy hunyorgunk, nem látunk élesen. Összefolyhatnak a betűk, vagy éppen elhomályosul, amit a képernyőn látunk. Ilyenkor sokan halogatják a szemüvegvásárlást – leggyakrabban azért, mert drága -, pedig nem szabadna. A kedvezmény keretein belül, most összesen 18.000 Forintért juthatunk hozzá egy alapból 28.970 Forint értékű, komplett szemüveghez. Ez azt jelenti, hogy az árban benne van a keret és a lencse is. De, hogy pontosan milyet is szeretnénk, azt mi választhatjuk ki, hiszen többféle variáció közül is dönthetünk.

nyugdijpremium

A Rapidus Optika szemüvegeivel mindig arra törekszik, hogy a vásárlók minden igényét kielégítse velük. Nem csak az éleslátás kerül előtérbe, amikor valaki szemüveget választ. Hiszen a szemüveg maga lehet a stílus, megjelenésünk fontos része, egy önkifejező eszköz. Bizony, még otthon, a kanapén is! Így nyilvánvaló, hogy mindenki számára más és más a befutó, ha új szemüveget szeretne magának.

A nyugdíjprémiumból megvásárolható, komplett szemüvegek tekintetében választhatunk, hogy műanyag vagy fém keretet szeretnénk. Emellett a lencsét tekintve is dönthetünk, hogy az műanyag, vagy üveg legyen, tükröződéscsökkentő bevonattal ellátva. Így biztos, hogy mindenki megtalálja a lehető legjobb, és leginkább hozzá passzoló kombinációt.

Nyugdíjas kedvezmény

Komplett szemüveg a nyugdíjprémiumból

A készlet erejéig a kedvezmény keretein belül, most összesen 18.000 Forintért juthatunk hozzá egy alapból 28.970 Forint értékű, komplett szemüveghez. Kérjen mielőbb időpontot, nehogy lemaradjon a lehetőségről!

Nyugdíjas kedvezmény

Komplett szemüveg a nyugdíjprémiumból

A készlet erejéig a kedvezmény keretein belül, most összesen 18.000 Forintért juthatunk hozzá egy alapból 28.970 Forint értékű, komplett szemüveghez. Kérjen mielőbb időpontot, nehogy lemaradjon a lehetőségről!