MultiMate Fit – Multifokális szemüveg
97.990,- Ft

Rapidus hűségkártyával rendelkezők részére!

40 éves kor felett egyre csak nő azok száma, akiknek elkerülhetetlenné válik a szemüveg viselése, így egy egész komoly létszámmal rendelkező tábort érint az a kérdés, milyen is a jó szemüveg és milyet érdemes választani? A multifokális szemüveg egyszerre ad viselőjének kényelmet és biztonságot, a MultiMate Fit lencse megszokására fordított idő minimalizálható, és már a kezdetektől komfortos látásélményt biztosít.

Az „öregszeműség” nagyjából mindenki életében felüti a fejét, hol korábban, hol később, de egyszer csak szembesülünk vele, hogy szemünk már nem a régi, és nem látjuk élesen a dolgokat. Ez nem csak kellemetlen, hanem sok esetben veszélyes is lehet, ezért minél hamarabb meg kell találnunk a megfelelő megoldást. A multifokális szemüvegek ereje abban rejlik, hogy egyszerre alkalmasak a közeli és a távoli éles látás biztosítására anélkül, hogy szemüveget kellene cserélnünk.

Multimate fitt multifokális szemüveg

FreeForm technológiával gyártott MultiMate Fit lencse

A FreeForm technológiának a fő előnye, hogy a lencse felületére úgy tekint, mint nagyon apró, egyedi pontok összességére, és ezek a pontok rendkívül precíz módon, többszörös tengely mentén kerülnek lecsiszolásra. Így minden lencse egyedi módon, a szemüvegviselő mérési adatainak figyelembevételével – akár a keret-, illesztési és viselési adatok felhasználásával – kerülhet legyártásra.

Az új generációs lencse tervezésnél figyelembe veszik a pupilla méret változásait is, és úszó-effektus sem tapasztalható. Az eredmény egy magas fokon megtervezett személyre szabott szemüveglencse, bárhol, bármikor.

Digitális fitnesz – a látáskorrekció legkorszerűbb módja

A nem vékonyított – vagyis az 1.5 törésmutatójú – lencse már tartalmazza a karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteget. A MultiMate FIT szemüveglencse, sokkal szélesebb csatornakialakítással rendelkezik, és a 30.000 mérési pont alapján optimalizált designak köszönhetően teljesen természetes látásélményt és kényelmes viselést garantál.

Felár ellenében kérhetünk a szemüvegünkre vékonyítást, illetve választhatjuk fényre sötétedő kivitelben is. Ugyancsak opció, hogy monitorszűrő réteggel legyen ellátva, amennyiben valakinek ez könnyítené meg a legjobban mindennapjait.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

Amennyiben rendelkezik hűségkártyával, úgy most 97.990 Ft-ért, kedvezményes áron rendelheti meg komplett MultiMate Fit lencsével ellátott multifokális szemüvegét, látásvizsgálattal egybekötve, és szaktanácsadással a belvárosi Rapidus Optikában. Az új generációs lencséhez szabadon választhat alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá. Természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

Rapidus Optika

Exelens MultiMate Fit lencsével ellátott komplett szemüveg

A szemvizsgálatra, szemüvegkészítéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Válasszon multifokális lencséhez megfelelő szemüvegkeretet üzletünkben, ahol korszerű látásvizsgálattal is várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Foglalj időpontot online!

április 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

A látásvizsgálat díja (15.000 Ft.) a feltüntetett árban nem szerepel benne, az külön fizetendő. Törzsvásárlói hűségkártyával rendelkező vásárlóinknak a teljes szemvizsgálat árát jóváírjuk, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni.