Archívum: Our Team

Jerkó Linda

Jerkó Linda

Látszerész és fotócikk kereskedői képesítésemet 2015-ben Budapesten szereztem, gyakorlatomat a Rapidus Optikában végeztem. Akkori tanulmányaim során is érdekelt már a látásvizsgálat menete, ezért döntöttem úgy, hogy szakképzésem folytatni szeretném ebbe az irányba. Jelentkeztem a Semmelweis Egyetemre, ahol végül optometrista szakirányon sikeresen levizsgáztam.

mármarosi zsolt

Mármarosi Zsolt

1995-ben kezdtem a látszerész iskolát, és a két év szakmai gyakorlatomat az 1. Számú Optikai BT-ben végeztem. Ezt követően 13 évig a családom optikai cégében dolgoztam, először a nagykereskedésben, majd 11 évig a műhelyt vezettem.

2011. szeptember 1. óta a Rapidus optika csapatát erősítem, mint a mobil optikai részleg vezetője.

fejér zsolt

Fejér Zsolt

1995-ben szereztem meg a szakmai végzettségem, majd az Ofotért-nél, az akkori Proficolor Kft.-nél helyezkedtem el. Több üzletében dolgoztam mint látszerész, fotócikk eladó, majd később üzletvezető helyettes lettem. 1996-ban a Fotex Optika Kft szervezésében elvégeztem az Optometrista asszisztens képző tanfolyamot, majd négy évig a Fotex Optika Kft központi irodájában dolgoztam, mint fotócikk termékmenedzser és közben felvételt nyertem az Optometrista főiskolára is.

2000-ben kaptam meg az optometrista, kontaktológus diplomát, több Vision Express üzletében dolgoztam, mint optometrista. 2002-ben nyílt meg a Rapidus Optika első kiskereskedelmi üzlete, ahol mint üzletvezető és optometrista dolgoztam. 2004 tavaszától a Rapidus Optika Nagykállóban működő üzletében kezdtem dolgozni ahol a mobil, kitelepüléses szolgáltatásunkat vezettük be. Kisebb településekre és falvakra jártunk ki szervezett formában, szemészeti szűrést és szemüveg készítést biztosítottunk. 2008-ban kerültem vissza a budapesti üzletünkbe, azóta itt dolgozom. A látszerészet és optometria mellett cégünknél az informatikával is foglalkozom, az általam fejlesztett készletnyilvántartó és kartonozó rendszert használjuk évek óta.

urbányi gábor

Urbányi Gábor

1993 augusztusa óta dolgozom a látszerész szakmában, a kezdetek az Ofotért-nél indultak ahol az alapokat elsajátítottam. Nem elégedtem meg azonban azzal, hogy csak a pult mögött dolgozzam, ezért 2001-ben felvételiztem a Semmelweis Egyetem optomerista szakára, melyet sikeresen elvégeztem így 2004-óta folyamatosan vizsgálok.

2008-2011-ig műhelyoktatást is vállaltam a Teljeskörű Optikai Oktatás Kft-nél. 2015-ben Mestervizsgát szereztem és így lehetőség nyílt tanulókkal foglalkozni. Ketten közölük máig is a Rapidus Optika munkatársai akikre nagyon büszke vagyok.  Jelenleg a Rapidus Optika boltvezetője vagyok ahol vizsgálok, értékesítek és a szemüvegek elkészítésben is részt veszek. Bár 25 év tapasztalattal rendelkezem még máig találkozok nagyon szokatlan és lehetetlen kérésekkel.