Vizsgálat már szombaton is!

06 nov
szemvizsgálat

Nincs ideje hétköznap? Megoldjuk!

Csörög az óra. Készülődés, talán egy gyors reggeli. Öltözés és irány az autó, a busz, vagy bármilyen tömegközlekedés, esetleg bicikli, ha jó az idő, vagy gyalog, hiszen sokszor az a leggyorsabb. Aztán munka, rohanás az ebédidőben, melynek talán az utolsó 10 percében be is kapunk valamit. Megint munka, és mire észbe kapunk, már a haza úton intézzük épp a szükséges bevásárlást, postát vagy bankot. És még nem is beszéltünk találkozókról, gyerekekről, esetleg valami hobbiról… Végül úgy zuhanunk az ágyba. Ismerős?

A rohanó hétköznapok bizony megnehezítik a dolgunkat, ha egészségünk megőrzéséről beszélünk. Főleg, ha valamilyen vizsgálatra szeretnénk elmenni. Mivel a nyitvatartási idők sokszor gátat szabnak terveinknek, így sok esetben azok valóban csak tervek maradnak. Pedig, ha egészségünkről van szó, akkor nem halogathatunk a végtelenségig. Így van ez a szemeink tekintetében is. Még akkor sem legyinthetünk rá egyet, hogy majd legközelebb elmegyünk, ha egy “sima” szűrővizsgálaton szeretnénk részt venni. De, ha valami problémánk van látásunkkal, az semmiképp nem tűr halasztást. Hiszen könnyen és gyorsan tovább romolhat a helyzet.

szemvizsgálat

Idén októberben is megrendezték a “Látás hónapja” elnevezésű kampányt, melyben a Rapidus Optika is részt vett. Nagy örömmel lehetett konstatálni, hogy mennyire fontos az embereknek a látásuk és szemeik egészsége, és milyen sokan vizsgáltatták meg látószervüket. Pontosan ezen felbuzdulva, az Optika most azok számára bővíti szolgáltatásait, akik a rohanó hétköznapokba nem tudnak beépíteni egy ilyen vizsgálatot.

Ugyanis még sokkal többen lennének, akik szeretnének odafigyelni, és jobban törődni szemeikkel is. De sajnos rengetegen nem tudják ezt megtenni, hiszen munkabeosztásuk ezt egyszerűen nem engedi meg. Számukra jelent igencsak előnyös megoldást, hogy november 10.-től szombatonként is lehetőséget ad a Rapidus Optika szemeink vizsgálatára. Az optomerista-kontaktológus által végzett vizsgálatok így már azok számára is elérhetőek lesznek, akik a hétköznapok forgatagában egyszerűen nem tudnának betérni üzletünkbe.

A szemvizsgálat során talált esetleges problémákra pedig azonnal teljes körű segítséget kaphatunk, ha valamilyen szemüvegre vagy kontaktlencsére lenne szükségünk. A Rapidus Optika igazán széles palettán kínálja többek között a különböző típusú szemüvegeket, kereteket és lencséket, melyek személyre szabottan állnak majd szemeink rendelkezésére. Térjen hát be hozzánk szombaton is! Szemei mindenképp hálásak lesznek.

Térjen be hozzánk szombaton is!

Kibővített vizsgálati időponttal várunk mindenkit!

A rohanó hétköznapok megnehezítik a dolgunkat, ha egészségünk megőrzéséről beszélünk. Főleg, ha valamilyen vizsgálatra szeretnénk elmenni. November 10.-től szombatonként is lehetőséget ad a Rapidus Optika szemeink vizsgálatára. Az optomerista-kontaktológus által végzett vizsgálatok így már azok számára is elérhetőek lesznek, akik a hétköznapok forgatagában egyszerűen nem tudnának betérni üzletünkbe.