FÉNYRE SÖTÉTEDŐ MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG
INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

34.990,- Ft-tól

Szemünk romlása egy normális élettani folyamat, általában 40 éves kor felett alakul ki az “öregszeműség”, ilyenkor a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Optikánkban most komoly árelőnnyel kínáljuk a változó fényviszonyokhoz alkalmazkodó, fényre sötétedő multifokális szemüveget.

fényre sötétedő multifokális szemüveg
fényre sötétedő szemüveglencsék

Egy szemüveg minden távolságra

A multifokális szemüveglencsék kényelmet és biztonságot nyújtanak viselőjüknek és akár első szemüvegnek is tökéletes. Nagy előnye, hogy nem kell cserélgetni a szemüvegeket a különböző tevékenységek között, hiszen egy és ugyanazon szemüveg segítségével tudunk nyugodtan olvasni, televíziót nézni, vagy éppen távolra látni.

FreeForm technológiával gyártott fényre sötétedő szemüveg

A FreeForm technológia egy valóban egyénre szabott formatervezés. Szemüvegét kiváló minőségű karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel ellátott, fényre sötétedő multifokális lencsével készítjük el, mely barna vagy szürke színben rendelhető. Elkészült szemüvege esztétikus megjelenést fog biztosítani és alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, valamint minden távolságra éleslátást nyújt. Ne vesződjön tovább a szemüvegek cserélgetésével, viselése akár pár nap alatt megszokható!

A multifokális lencse felár ellenében rendelhető vékonyított kivitelben is.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja

Fényre sötétedő multifokális szemüvegét már 34.990,- Ft-os áron is megrendelheti, ingyenes előzetes látásvizsgálattal és szaktanácsadással a belvárosi Rapidus Optikában.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

Műanyag vagy fém “basic” szemüvegkeret kínálatunkból lehet választani, de  természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

fényre sötétedő multifokális szemüveg
fényre sötétedő szemüveglencsék
Rapidus Optika

Fényre sötétedő multifokális lencsével ellátott komplett szemüveg

Bőséges szemüvegkeret kínálatunkból tud szabadon választani és korszerű ingyenes látásvizsgálattal várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Kérjen időpontot üzenetben