Te tudod, mire vágynak a dolgozók?
Mi ebben is segítünk tisztán látni!

A legtöbb vállalat egyetért még a konkurenseivel is abban, hogy az embereik a legértékesebb erőforrásaik. De hogyan is csiszolhatnánk még fényesebbé humán drágaköveinket? Ebben az útmutatóban felfedünk előtted 4+1 hasznos tippet a dolgozói juttatások hatékony használatával kapcsolatban!

védőszemüveg színezett

Kiadványunkból most megtudhatod:

  • Melyek voltak a tavalyi év legnépszerűbb juttatásai a munkavállalók körében, amelyektől motiváltabbak lettek a munkavégzésre?
  • Mi az a 4+1 tipp, amivel nehézségek nélkül és hatékonyan állíthatsz össze juttatási csomagokat alkalmazottaid számára?
  • Mi az a szemrevaló lehetőség, amellyel a Rapidus Optika hozzájárulhat a dolgozók egészségének megőrzéséhez?

Ingyenesen letölthető

Ezekre a kérdésekre könnyen értelmezhető és egyszerűen végrehajtható válaszokat adunk neked letölthető írásunkban, amely a kollégáid, munkaerőd és a TE érdekedben készült el.

Ösztönözd és kötelezd el cégetek mellett hosszútávon a vállalat munkatársait! Éreztesd velük, hogy a mindennapos hajtás mellett ugyanolyan fontos a testi és lelki egyensúlyuk, mint a papírhalmaz a nap végén, amelyen egész munkaidő alatt dolgoztak.

Ha lendületben tartanád az alkalmazottakat…

Iratkozz fel hírlevelünkre, majd az általunk elküldött email-ben található link segítségével töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amelyből megismerheted

  • az élen járó juttatási rendszereket 2020-ban
  • megtudhatod, hogyan állíts össze az igényeknek megfelelő variációkat a munkavállalók számára,
  • és még egy különleges ajánlata is van számodra a Rapidus Optikának.
Dolgozói juttatások, munkavédelem
A legkapósabb dolgozói juttatások

A szemednek nem fogsz hinni, de az elégedett dolgozóknak igen!

Kérjuk add meg neved és email címedet, valamint opcionálisan telefonszámodat. Engedélyezd számunkra a hírlevélküldést és első leveleünkben küldjük is ingyenes kiadványunkat.

Telefonszámunk

+36 70 7788-540

Kérjuk add meg az adataid