Univet védőszemüvegek

Az Univet védőszemüvegek nem csupán arra hivatottak, hogy kifogástalan biztonságot nyújtsanak szemünknek. Mindezt ugyanis stílusos, mondhatni elegáns kivitelben teszik, teljesen új értelmet adva a védőszemüvegeket övező elképzeléseknek. Ebben is láthatjuk az Univet küldetését, ami nem más, mint olyan védőszemüvegek gyártása, melyek kényelmes, egyben esztétikus megoldásokkal kecsegtetnek.

Minőség és védelem kiváló, olasz stílusban

Az Univet dizájnja számos formatervezési díjat bezsebelt már, hiszen megújuló formákkal, dinamikus és hasznos megoldásokkal, valamint esztétikus megjelenéssel ruházzák fel az így kifejezetten divatosnak mondható védőszemüvegeket. Az ikonikus, olasz stílus emellett egyensúlyba hozza a színeket, a formát és a könnyedséget is. A többféle modell közül nem csak attól függően választhatunk, hogy milyen körülmények között fogjuk alkalmazni saját védőszemüvegünket, hanem az esztétikai kritériumok alapján is. Így lesz védőszemüvegünk teljesen egyéni.

A folyamatosan megújuló anyagok, a többféle teszten átesett lencsekezelések és innovatív technológiák alkalmazásával olyan védőszemüvegek születnek, melyek kifogástalan védelmet biztosítanak. A vizsgálatok között szerepel például a szélsőséges hőhatásokkal szembeni stabilitás tesztelése, az optikai teljesítmény vizsgálata, az ütés-, gyulladás-, karc-, valamint hőállóság ellenőrzése. Mindezek segítségével az Univet védőszemüvegek a nemzetközi szabványok szerint megkövetelt előírásoknak tökéletesen megfelelnek, sőt, sok esetben túl is szárnyalják azokat.

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Páratlan kényelem, magasfokú védelem

A folyamatos újításoknak köszönhetően olyan kényelmi funkciók teszik még komfortosabbá a védőszemüvegek viselését, mint egyes modelleknél például az orrpárna állítható funkciója. Ezen felül olyan újszerű anyagokat alkalmaznak, melyek segítségével a szemüveg ergonómiája teljesen a felhasználóhoz illeszkedik. A maximális stabilitás mellett a védőszemüvegek teljes mértékben illeszkednek viselőjük arcához, ami hosszantartó viselés esetén is páratlan kényelmet biztosít. A legmagasabb szintű védelem érdekében a szárak állítható hosszúságúak és dőlésszögűek, hiszen a tökéletes illeszkedés ezzel garantált. Emellett a lencsék is teljesen személyre szabottak, ezek ötvözete pedig segít abban, hogy a szem ne fáradjon el akkor sem, ha hosszabb ideig viseljük a védőszemüveget. Ugyancsak nem okoz fejfájást, szédülést, mialatt maradéktalan látásélményt biztosít.

Választható típusok egyéni igényeknek megfelelően

Az Univet védőszemüvegek többféle kivitelezésben elérhetők, mind a keret technológiát, mind a lencséket tekintve. Ahhoz, hogy a lehető legjobbat válasszuk magunknak, fontos figyelembe venni rengeteg részletet. Ehhez hozzá tartozik természetesen, hogy milyen körülmények között fogjuk viselni az adott védőszemüveget, illetve az is, hogy milyen részletek fontosak számunkra a kényelemhez. A Rapidus Optikában számos típus között válogathatunk, melyek közül kiemelnénk néhányat:

In/Out lencse

Amennyiben olyan tevékenységet végzünk, melynél gyorsan változnak a fényviszonyok – például beltér és kültér közötti váltások esetén -, azok számára tökéletes választást jelent az In/Out lencse. Ez kiszűri a környezeti fényt, véd a tükröződéstől és tökéletes látást biztosít minden fényviszony között anélkül, hogy az eredeti színt megváltoztatná.

5X9 modell

A kétlencsés szerkezetű védőszemüveg alternatív anyagú lencsékkel is alkalmazható így több szakmai területen is megállja a helyét.

6×1 RX Insert

Ez a védőszemüveg egyszerre garantál látásvédelmet és tökéletes látásélményt a megfelelő korrekciós lencsék segítségével. A lencse szigorúan személyre szabott, egyedi igények és a szemüvegkészítést megelőző szemvizsgálat eredményei alapján készül el, emellett könnyen felhelyezhető és eltávolítható a védőszemüvegről.

Cleenroom modell

A Cleenroom egy olyan sterilizálható védőszemüveg, mely tökéletesen mutatja a technológia fejlődését és a folyamatos kutatások eredményét, mely speciális műszaki megoldásokat kínáló termékek teljes skálájának létrehozását tette lehetővé.