ZEISS munkavédelmi szemüveg

ZEISS – csúcsteljesítmény és innováció az optika világában

A ZEISS világszinten tölt be vezető szerepet az optikai és optoelektronikai iparban. Nem véletlenül, hiszen a folyamatos fejlődés mellett fantasztikus megoldásokkal inspirálja az optika világát, jelentős figyelmet szentelve annak, hogy a vásárlóknak egyedi, csúcstechnológiával készített szemüvegeket biztosítson.

A legjobb és egyben legkomfortosabb optikai teljesítmény garantálásához minden egyes ZEISS lencse gyártásánál az optika különböző területein szerzett egyedi tudásra, valamint az innovatív szemléletre támaszkodnak. Ezen belül már több, mint 40 éves tapasztalatra nyúlik vissza a védőszemüvegek terén kamatoztatott profizmus, melynek segítségével a ZEISS termékek átfogó szemészeti megoldások mellett kiemelkedő biztonságot is nyújtanak.

Férfi védősisakban és ZEISS védőszemüvegben

ZEISS védőszemüvegek

A ZEISS által kifejlesztett védőszemüvegek nem csak tökéletes látást biztosítanak, hanem a védelem szempontjából is megbízhatóak és praktikusak. Minden egyes keret rendkívül komfortos, illetve pontosan illeszkedik viselője arcformájához. Éppen ezért még többórányi használat után sem lesz kényelmetlen. Különböző modellek között válogathatunk, melyek mindegyike erős és tartós.

A szemeknek rengeteg külső hatás ellen van szüksége védelemre. Beszélhetünk az erős fényről, a porról, a különböző vegyi anyagokról, illetve mechanikai hatásokról is, de a sor persze itt nem is érne véget. A ZEISS jobb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé a megfelelő védőszemüvegek legyártásával, melyek számos munkakörnyezetben biztosítanak teljeskörű védelmet, illetve amennyiben szükséges, éles látást is. Természetesen a lencseválasztás attól függ, hogy milyen körülmények között fogják majd használni az adott védőszemüveget, illetve milyen biztonsági követelményeknek kell majd megfelelnie. A ZEISS négy különböző alapanyagot (polikarbonát, trivex, műanyag és edzett üveg) használ a védőszemüvegekhez, hogy ezen a téren is a lehető legoptimálisabbat tudja kínálni, egyénre szabva. A bevizsgált minőség egyértelműen garantálja a szemek megfelelő védelmét.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve