A Rapidus Optika mindent ment!

Professzionális szemüvegjavítás mindennemű problémára

26 ápr
optikai szakszerviz szemüveglencse csere

Amennyiben szemüvegesek vagyunk, jó, ha eszünkbe véssük: a lencse és a keret napi tisztításán kívül nincs semmilyen más karbantartási feladatunk! Mit is jelent mindez? Hogy bármi történik a szemüvegünkkel, bízzuk szakemberre a javítást. Az optikai szakszerviz mindenben a segítségünkre lesz!

Még abban az esetben is több kárt tehetünk szemüvegünkben egy-egy otthon elvégzett javítás során, amikor az teljesen egyszerűnek tűnik. A megszaladt csavarhúzó javíthatatlan karcot hagyhat a lencsénken, ahogy a pillanatragasztó használata is végzetes lehet szemüvegünkre nézve.

A Rapidus Optika látszerész mestere, Urbányi Gábor azt javasolja: „bármilyen kis hibát észlel, forduljon bizalommal hozzánk! A szemüvegjavítás díja elenyésző a szemüveg értékéhez képest, és akár díjmentes is lehet!”  Hűségkártyával rendelkező vásárlóinknak pedig a javítási díj 50%-ának összegét jóváírjuk, amit következő alkalommal az optikában felhasználhat szinte bármire.

Az optikai szakszervizt nem árt egyébként felkeresni egy alapos karbantartás miatt körülbelül félévente akkor is, ha nem történik semmilyen baleset a szemüvegünkkel. Miért is van erre szükség? Ahogy az autónkat is rendszeresen visszük átvizsgálásokra, úgy szemüvegünk is éppúgy megérdemli a gondoskodást. Ez legtöbbször csak pár percet vesz igénybe, mégis jelentősen megnövelheti szemüvegünk élettartamát.

Ráadásul a Rapidus Optika mesterműhelye szinte nem ismer lehetetlent, egyszerűen mindent ment! Ha a szemüvegkeret elállítódik a használat során, azt visszaállítják az eredeti állapotra. Ha meglazulnak a csavarok, akkor azokat újra rögzítik a megfelelő módon. Tökéletes tisztaság érhető el az ultrahangos tisztítás segítségével. A megrongálódott szemüveg alkatrészeinek, a lencse cseréjére és pótlására is van lehetőségünk. És még akkor is, ha szemüvegkeretünk oly mértékben sérül, hogy már nem javítható semmilyen módon, a lencsét még mindig meg tudják menteni számunkra. Ugyanis azok 99%-ban átcsiszolhatók és minimális átalakítással hasonló, új keretbe tehetőek!

szemüveg beállítás

Mindent Ment optikai szakszerviz

Tegyük le vagy felejtsük el a csavarhúzót, a pillanatragasztóra még csak ne is gondoljunk, felejtsük el a hajszárítós trükköket, inkább keressük fel a Rapidus Optikát, hogy megfelelő segítséget kaphasson szemüvegünk!

Inkább mentsük meg, minthogy meg kelljen válnunk tőle véglegesen!