MultiMate Max – Multifokális szemüveg

Mindenki életében eljön az idő, amikor észreveszi, hogy már nem lát olyan élesen, mint eddig. A betűk kezdenek összefolyni, az olvasás egyre nehezebben megy, és még sorolhatnánk, milyen tünetek jellemzik szemeink teljesen természetes idősödési folyamatát. Az egyik legsokoldalúbb segítséget a MultiMate Max multifokális szemüveglencse jelentheti, hiszen rengeteg előnyével garantál komfortos látásélményt biztosít.

Közelre és távolra egyaránt éles látás

Jobb, ha megbékélünk a gondolattal, hogy ezentúl segítségre szorul a látásunk, és minél hamarabb megkeressük a számunkra tökéletes megoldást, úgy, hogy közben nem kell cserélgetni a szemüvegünket a közeli és távoli látáshoz. A StarliteRX Multimate Max lencse ráadásul nem csak könnyen és gyorsan megszokható, hanem követi a digitális világ kihívásait is.

StarliteRX Multimate max

Premium kategóriájú MultiMate Max lencse

Az új generációs FreeForm technológia lehetővé teszi, hogy a lencsét teljesen személyre szabva kapjuk majd meg. Egyedi mérési pontok alapján, rendkívüli precízséggel készítik el lencsénket, ennek köszönhetően akár aktív fejmozgás közben, illetve eltérő viselési pozíciókban is tökéletes látásélményt biztosít majd. Ugyancsak nagy pozitívum, hogy minden dioptria kombinációban kiváló teljesítményt nyújt.

A személyre szabott multifokális lencséhez most igazán kedvező áron juthatunk hozzá.

A komplett MultiMate Max multifokális szemüveg választása esetén, amennyiben rendelkezünk ügyfélkártyával, akkor a szemvizsgálati díjat jóvá is írják nekünk arra. A kedvezményben az egy pár felületkezelt lencséhez “basic” keretkollekcióból választhatunk fém, vagy műanyag szemüvegkeretet, továbbá szemüveg tok és törlőkendő is jár hozzá.

StarliteRX Multimate max

Látásélmény egyénre szabva

Szemüvegrendeléskor az iTerminal segítségével képet készítenek rólunk, ami segít, hogy a lehető legpontosabban készülhessen el szemüvegünk. A végeredmény így mindenképpen egy kényelmes, egyben teljesen egyénre szabott és minden körülmények között éles látást biztosító szemüveg lesz.

Felár ellenében kérhetünk vékonyítást is szemüvegünkre, és akár választhatjuk fényre sötétedő kivitelben is. Monitorszűrő réteget is igényelhetünk rá, ha szeretnénk további védelemmel kényeztetni szemeinket.

Rapidus Optika

Starlite MultiMate Max lencsével ellátott komplett szemüveg

A szemvizsgálatra, szemüvegkészítéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Válasszon multifokális lencséhez megfelelő szemüvegkeretet üzletünkben, ahol korszerű látásvizsgálattal is várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Kérjen időpontot üzenetben

    A látásvizsgálat díja (10.000 Ft.) a feltüntetett árban nem szerepel benne, az külön fizetendő. Törzsvásárlói hűségkártyával rendelkező vásárlóinknak a teljes szemvizsgálat árát jóváírjuk, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni.