Sportszemüvegek

A kínálatunkban kapható sportszemüvegek között bármely sportolók számára megtaláljuk a legideálisabb márkát és változatot. A sportszemüvegek dioptriázható kivitelben is kaphatóak, sok esetben színezett lencsével a sportághoz megfelelően. Termékeink megfelelnek azoknak a szigorú követelményeknek, amelyeket a sportolás során szükségesek, beleértve a könnyűséget, tartósságot és a kényelmet.

Az UVEX sportszemüvegek tartósak és könnyűek, és szinte bármely sportolási tevékenységhez használhatók. Ezek a szemüvegek széles látószöggel rendelkeznek, és dioptriázhatók is, így még a látásproblémákkal küzdők is használhatják őket.

A ZEISS sportszemüvegek kiváló minőségű lencséket kínálnak, melyek nagyobb védelmet biztosítanak a szemnek, és minimalizálják a szemfáradtságot. Ezek a szemüvegek kényelmesek és strapabíróak, és a lencsék is dioptriázhatók.

Az INFIELD sportszemüvegek szintén magas minőségű lencséket kínálnak, melyek tartósak és könnyűek. Kiválóan alkalmasak olyan sportokhoz, mint a kerékpározás, a tenisz vagy a golf. A szemüveglencsék dioptriázhatók és védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen.

Mind a(z) 29 találat megjelenítve