Uvex sportszemüvegek

Az UVEX magas minőségű sportszemüvegeket kínál, melyeknek dioptriás változatai is elérhetőek. A dioptriás sportszemüvegek speciális kihívásokkal szembesülnek, mivel a lencséknek nem csak sport közben kell védelmet biztosítaniuk, hanem dioptriát is korrigálniuk kell.

Az UVEX sportszemüvegek arra hivatottak, hogy sportolásunk és szabadidőnk alatt is maximális védelmet nyújtsanak szemünknek, teljesen személyre szabott megoldásokkal. Ezen felül a gyártók nem csak az emberek, hanem a bolygó védelmét is szem előtt tartják, hiszen minden egyes termék erőforrás-takarékosan készül, nagyrészük bio alapú és megújuló anyagok felhasználásával.

Védelem bárhol, bármikor

Legyen szó edzésről, vagy bármilyen szabadidős tevékenységről, sportolásról, az éles látás mindig elengedhetetlen. Akár a természetben, akár a városban töltjük épp időnket. A kifogástalan látás egyrészt biztonságot nyújt, másrészt önbizalmat ad, emellett pedig növeli a teljesítményt és segít elérni céljainkat.

blank

UVEX Sportstyle RX dioptriás sortszemüvegek

A kiváló minőségű anyagok alkalmazása mellett a folyamatosan megújuló technológiák és a legfrissebb biztonsági szabványok szerinti előállítás biztosítja az ideális végeredményt. Ezen belül megemlíthetők például a törésálló keretek és lencsék, melyek kimagasló védelmet nyújtanak. A nem mindennapi kialakításnak köszönhetően a tökéletes megjelenés is garantált. Akár téli, akár nyári sportoknál szeretnénk használni, minden esetben biztosítja a tökéletesen éles látást. Ezzel garantált a még jobb látásélmény, a kimagaslóbb eredmény és a még nagyobb biztonság teljesítés közben.

A kollekcióban kétféle kivitelezéssel is találkozhatunk:

  • UVEX sportstyle RXd -teljes peremkeret a közvetlen üvegezéshez
  • UVEX sportstyle RXi/RXS – perem nélküli keretek közvetett üvegezéshez

Október 20-án minden UVEX sportszemüveg vásárlása esetén 1 pár ZEISS márkázott egyfókuszú lencsét adunk ajándékba felületkezeléssel!

(A lencse hozott keretbe való becsiszolását is vállaljuk!)

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Közvetlen üvegezéssel készült UVEX sportstyle RXd sportszemüveg

Az erősen ívelt keretkialakítás lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést, emellett optimális védelmet nyújt minden apró részecskével szemben, melyek a szélben és a levegőben lebegnek. A körbefutó stílusú keretek üvegezése olyan HD lencsékkel történik, melyek rendkívül ütésálló műanyagból készülnek. Ahhoz, hogy a sportszemüveg teljesen személyre szabva segítse az éles látást, és korlátlan látómezőt biztosítson viselőjének, több részletre is kiterjed a szemüvegkészítés előtti vizsgálat. Ezen belül például a szem előtti dőlésszöget is figyelembe kell venni. Az egyedi paraméterek közé tartozik még a csúcstávolság, a pantoszkópos dőlés, illetve a fej, valamint a test helyzete az általunk végzett sporttevékenység közben. Mindezek alapján készül majd el a számunkra tökéletes lencse sportszemüvegünkhöz.

Innovatív UVEX clipnetic technológiával készült UVEX sportstyle RXi/RXS sportszemüveg

A forradalmian új clipnetic technológia lehetővé teszi a dioptriás lencsék gyors és egyszerű mágneses illesztését az UVEX sportstyle RX vázakba. Ugyancsak elősegíti a lencsék és a szemüveg tisztítását, hiszen a dioptriás lencsék egy kézzel kiszedhetők és újra behelyezhetők. Az UVEX RXi modellek esetében az orrhíd is eltávolítható, ami lehetővé teszi, hogy a sportszemüveget dioptriás lencsékkel, illetve kontaktlencsékkel egyaránt használhassuk.

További opciók a még komfortosabb látásélményért

A látásélményt további lehetőségekkel tehetjük még jobbá a körülményeknek megfelelően. A csillogásmentes réteg csökkenti a zavaró tükröződést és minimalizálja a csillogást, nyugodt látást biztosítva szemünknek. Ezen felül gyenge fényviszonyok mellett is kiváló látást biztosít. A fényre sötétedő lencsék pár másodperc alatt váltanak világosról sötétre, az UVEX colorvision felület pedig maximális színfelismerést biztosít, mialatt javítja a kontrasztot. Emellett tökéletes védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. Ennél a típusnál további variációk között válogathatunk attól függően, hol – például városban, természetben, szabadtéren – fogjuk használni majd sportszemüvegünket.