Komplett egyfókuszú szemüveg

19.990 Ft

Az egyfókuszú lencsével készült szemüvegek a természetes látást hangsúlyozzák és korrigálják a rövid vagy távollátást, és a szemtengelyferdülést. A belvárosi Rapidus Optika február 12-től 16-ig nyugdíjasoknak és diákoknak  jelentős kedvezménnyel kínál komplett szemüveget az ilyen jellegű látásproblémákra.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja

A leggyakoribb látásproblémák nagyjából mindenki életében felüti a fejét, hol korábban, hol később, ez nem csak kellemetlen, de sok esetben veszélyes is lehet, ezért minél hamarabb meg kell találnunk a megfelelő megoldást. Az egyfókuszú vékonyított lencsével készített szemüvegek ereje abban rejlik, hogy egyszerre lehet divatos és esztétikus, miközben biztosítja az éles látást.

Nyugdijas hölgy és egy diák fiú szemüvegkeretet nézeget

A szemüveg tulajdonságai, feláras opciók

Az egyfókuszú szemüvegben található nem vékonyított lencse már tartalmazza a karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteget, valamint az UV védelmet. Felár ellenében kérhetünk a szemüvegünkre kékfény szűrőt, – gyakori digitális eszközök használata esetén , illetve választhatjuk fényre sötétedő kivitelben is.

Választható szemüvegkeret ajándék tokkal és törlőkendővel

A kedvezményes időszak alatt a nyugdíjasok és diákok 19.990 Ft-ért rendelhetik meg a komplett egyfókuszú szemüveget, látásvizsgálattal egybekötve pedig 24.990 Ft-ért. Szabadon választható alap/basic keretet – mely lehet fém vagy műanyag – valamint ajándék tokkal kedveskedünk hozzá. Természetesen üzletünkben márkás, prémium minőségű keretek is választhatóak felár ellenében.

Nyugdijas hölgy és egy diák fiú szemüvegkeretet nézeget
Rapidus Optika

Egyfókuszú szemüveg készítés

A szemvizsgálatra, szemüvegkészítéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Válasszon szemüvegéhez megfelelő keretet üzletünkben, ahol korszerű látásvizsgálattal is várjuk!

Címünk, elérhetőségek

Időpontfoglalás

+36 70 7788-540

Foglalj időpontot online!

április 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

A látásvizsgálat díja az akciós szemüveg alapárában nem szerepel benne, az külön fizetendő. Törzsvásárlói hűségkártyával rendelkező vásárlóinknak a teljes szemvizsgálat árát jóváírjuk, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni.