Szemészeti szűrővizsgálat a Rapidus Optikával: Kényelem és Hatékonyság

03 jún
dolgozói szemuvegek

A Rapidus Optika büszkén mutatja be legújabb szolgáltatását: a teljes körűen felszerelt szűrőbuszt, amely cégéhez, gyárához viszi a látásvizsgálatot. Ez az innovatív szolgáltatás kifejezetten a kényelem és hatékonyság jegyében készült, hogy a látásvizsgálatot bárhol és bármikor zökkenőmentesen elvégezhessék.

Kényelem és Hatékonyság

A szemészeti szűrőbusz különösen hasznos azon munkaadók számára, akik nem szeretnék, hogy dolgozóik szabadnapot vegyenek ki egy szemészeti rendelő felkeresése végett. A szolgáltatás biztosítja, hogy a munkavállalóknak semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie a vizsgálat során, mivel az irodában, vagy munkahelyén végzik el azt.

Mobil Látásvizsgálat az Ön Vállalatánál

A Rapidus Optika szűrőbusza egy mozgó látásvizsgáló központként funkcionál, amely lehetővé teszi, hogy teljes körű vizsgálatot nyújtson – akár az Ön vállalata helyszínén is. Ez különösen előnyös azok számára, akiknek a telephely adottságai miatt nem megoldható egy állandó vizsgálóhelyiség kialakítása. A szűrőbusz segítségével ez a probléma megszűnik, hiszen a busz teljesen felszerelt, modern eszközökkel van ellátva. A szűrőbuszban nem csak látásvizsgálatot végeznek, hanem lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a pácienseknek dioptriás munkavédelmi szemüvegeket, vagy irodai munkához kékfény-szűrős szemüveget biztoson munkaadóként.

Mobilszűrés, mobilszemészet, szűrőbusz munkahelyi látásvizsgálat

Széleskörű szemészeti szolgáltatások

A Rapidus Optika szűrőbusza a legtöbb normál szemészeti rendelő lehetőségeit is meghaladja. A buszban található teljesen felszerelt látszerész bemutatóhelyiségben a páciensek teljes szűrése megtörténhet akár egy ipari parkban is. A szűrőbusz júniusban Győrben, Győr-Moson-Sopron megyében, valamint Komárom-Esztergom megyei cégeknél jár.

A vizsgálatok során a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • komputeres és hagyományos látásvizsgálat,
  • a szem elülső szegmensének biomikroszkópos vizsgálata,
  • szemfenék vizsgálat,
  • szürkehályog és zöldhályog szűrés,
  • szemnyomás mérés,
  • színlátás vizsgálat és CFF vizsgálat.

A Rapidus Optika mobil szemészeti szolgáltatása biztosítja, hogy mindenki számára elérhető legyen a minőségi szemészeti ellátás.

Felkeltette érdeklődését a céges látásvizsgálat?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban leírtakat elfogadom.

Sürgős ajánlatra van szüksége?

Hívjon minket!