Céges látásszűrés

09 ápr
céges látásszűrés

Egyszerűbb, mint gondolná!

Sokaknak már a gyomruk is összerándul, ha ezt a szót meghallják: céges látásszűrés. Ezt megszervezni ugyanis nem egy sétagalopp. Pedig egyes helyeken bizony előírás, hogy odafigyeljünk erre. Amennyiben olyan a munkavégzés, mely kapcsolatba hozható a szemek romlásával, akkor egyrészt védőszemüvegek biztosítása, másrészt a szemek folyamatos vizsgálata is kötelező lehet.

A céges látásvizsgálat megszervezése azonban valóban egy nehéz feladat. A dolgozók munkájának összehangolása, az esetleges időkiesés, fennakadások leküzdése elég komoly próbatétel. A legjobb verzió egy kihelyezett változat, de sajnos arra sincs mindenhol lehetőség. Itt jön a képbe a Rapidus Optika, mely egy teljesen felszerelt, csúcstechnológiával ellátott szűrőbusszal oldja meg a fent említett problémákat, méghozzá egy csapásra!

A mobilitás adja meg talán a legnagyobb kényelmet és egyszerűséget. A szűrőbusznak köszönhetően helyben és gyorsan lebonyolítható akár nagyobb létszám látásvizsgálata is. Így nem kell számolnunk munkakieséssel, és semmilyen egyéb kellemetlenséggel. Egyszerűen leesik a vállunkról minden teher, amit a szervezés és összeegyeztetés jelentett volna. Kényelmes, komfortos és gyors megoldás, minden tekintetben.

szemészeti szűrőbusz céges látásvizsgálat

A szűrőbusz ugyanolyan technológiával várja a vizsgálatra érkezőket, mintha az Optika üzletébe tértek volna be. Csak éppen ehhez nem kell elhagyniuk munkahelyüket. A széleskörű vizsgálati lehetőségek mellett pedig alkalom nyílik arra is a látszerész bemutatóhelyiségnek köszönhetően, hogy akár többszáz termék között válogathasson a páciens.

Ahelyett tehát, hogy egy hosszú és fárasztó maratonba kezdenénk, fussunk inkább helyette egy kényelmes, gyors és minden tekintetben kielégítő kört. A Rapidus Optika szűrőbusza maradéktalanul megkönnyíti a dolgunkat. Nem kell mást tennünk, mint felvenni a kapcsolatot a munkatársakkal, majd nyugodtan hátra dőlhetünk, míg dolgozóink látását, illetve annak korrigálási lehetőségeit a legjobb kezekben tudhatjuk.

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.