Mobilitás és profizmus egy helyen

20 jún
szemészeti szűrőbusz

Szemészeti szűrőbusz

Rengeteg olyan munkahely létezik, ahol célszerű, vagy éppen előírás miatt kötelező az alkalmazottak időnkénti szemvizsgálata. Azonban ezt nehéz olyan körülmények között kivitelezni, ahol az ehhez szükséges feltételek megteremtése nem lehetséges. Ebben jelent tökéletes megoldást a mobil szemészeti szűrőbusz.

Ezt a lehetőséget már sokan törzsvendégként használják ki, de még mindig megannyian vannak, akik nem ismerik. Pedig ez a szolgáltatás nem csak rendkívüli segítséget nyújt, hanem mindezt profi módon teszi.

A Rapidus Optika korszerűen kialakított szűrőbusza lehetőséget teremt arra, hogy olyan helyszíneken is megvalósíthatóak legyenek a vizsgálatok, ahol egyébként erre nem lenne mód. Gondoljunk csak bele, egy nagy létszámmal dolgozó cég esetében mennyi időkiesést jelentene, ha például az alkalmazottaknak el kellene hagyniuk a munkahelyüket a szemvizsgálat céljából. Helyszíni rendelő pedig igencsak kevés helyen alakítható ki. Ezeket a problémákat oldja meg egyszerre és feledteti a szűrőbusz, mely ugyanolyan alapos vizsgálati lehetőséget teremt meg, mintha az üzletet keresnénk fel. Ilyen helyszínre ad példát a következő videó is, amikor a Népligeti Sportközpontban történt épp szemészeti szűrés.

A csoportos szűrés lehetősége mindenki számára kényelmes és egyszerű megoldást kínál így. A hiánytalanul felszerelt, modern buszon többek között olyan vizsgálatokra nyílik lehetőségünk, mint például a komputeres és hagyományos látásvizsgálat, biomikroszkópos vizsgálat, szürkehályog szűrés vagy szemfenék vizsgálat. A sor persze még folytatódhatna tovább, de egy biztos: a szűrőbuszon teljes körű szolgáltatást kaphatunk szemeinket illetően.

Emellett a busz rendelkezik egy látszerész bemutató helyiséggel is. Ez lehetővé teszi mindenki számára, hogy akár több száz termékből válogathasson. Így nem csak a vizsgálat, de maga a megoldás is házhoz jön az esetlegesen felmerülő, szemészeti problémákra.

A profi csapatnak és a modern felszerelésnek köszönhetően nyugodtak lehetünk afelől, hogy minden egyes dolgozó pontos és precíz vizsgálatokon esik majd át. Mindezt úgy, hogy a vizsgálatok egyáltalán nem zavarják meg a cég életét és a folyamatában zajló munkákat. Akár a szemvizsgálatok megszervezéséről, akár a lebonyolításáról beszélünk, nem kell, hogy tovább fájjon a fejünk ezen a problémán. A Rapidus Optika mobil szűrőbusza ugyanis mindezt egy csapásra oldja meg.

További Információk

Szemészeti szűrőbusz

Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem kell elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd.