A szemészeti szűrőbusz előnyei

06 szept
szűrőbusz

Gyors, kényelmes és teljeskörű szemészeti vizsgálat

A szemészeti szűrőbusz rengeteg terhet képes levenni a vállunkról, főként akkor, ha egy céges látásszűrésről van szó, nagyszámú kollégával. Egy ilyen eseménynél már a szervezés is képes feladni a leckét, még akkor is, ha már jártasak vagyunk a témában. A szűrőbusz azonban olyan lehetőséget nyújt számunkra, mely rengeteg előnnyel jár. Nézzük is meg, hogy pontosan mik ezek az előnyök!

1. A szűrőbusz teljes és korszerű, modern felszereltséggel rendelkezik, tehát rengeteg vizsgálat elvégezhető rajta. Ráadásul egy látszerész bemutatóhelyiség is várja a vizsgálatra érkezőket, így akár még vásárolhatunk is a szűrés végén. Aki belép a buszba, az teljesen úgy érezheti magát, mintha a rendes optikai üzletben találná magát.

2. A busz segítségével akár nagyobb csoportok látásszűrésére is sort keríthetünk, anélkül, hogy ez nagyobb munkakiesést jelent. Hiszen minden a helyszínen zajlik.

3. A következő pont a helyszín tehát. A szűrőbusz az ország bármely pontján képes arra, hogy lebonyolítsa a céges látásszűréseket. Ráadásul olyan telephelyeken is ugyanúgy működőképes, ahol egy helyszíni vizsgáló telepítése nem lenne megoldható. A szűrőbusz bárhol és bármikor rendelkezésre áll, a látásvizsgálat így házhoz megy.

Szemészeti szűrővizsgálat a Ferencvárosi TC labdarúgócsapatánál

szemészeti szűrőbusz

4. Az utolsó mondatból fakad, hogy ez a megoldás rendkívül kényelmes és egyszerű. Nincs vesződés azzal, hogyan és mikor keressék fel az üzletet a kollégák, egyszerűen csak a buszig kell elfáradnia mindenkinek.

5. Ahogyan nincs vesződés a szervezéssel sem. Hiszen csak egy időpont egyeztetésére van szükség, a szűrőbusz segítségével minden egyéb teher lekerül a vállunkról. Így nyugodtan hátradőlhetünk, miközben biztosak lehetünk abban, hogy munkatársaink egy teljeskörű szűrővizsgálaton fognak átesni, mindennemű kényelmetlenség nélkül.

Összegzésül elmondható tehát, hogy a szűrőbusz nyújtotta lehetőségek egyszerre oldják meg minden problémánkat. Sőt mi több, segítségével nincs is szó semmiféle problémáról, melyeket egyébként a látásszűrés és az azzal kapcsolatos, bonyolult szervezések és teendők hívtak volna életre. Egyszerű, gyors és teljeskörű megoldás, mellyel mindenki jól jár!

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.