Essilor Varilux Comfort

25 febr
Varilux Comfort

Kényelmes látásélmény bármilyen tevékenység közben

Az elmúlt 15 évben sokat változott az életünk. Felgyorsult körülöttünk a világ és elektronikus berendezések vesznek körül bennünket: mobiltelefonok, számítógépek és digitális fényképezőgépek nélkül ma már elképzelhetetlen az élet.

Ezek a változások jelentős hatással vannak látásunk alakulására is. Monitorokat nézünk állandóan, elektronikus használati tárgyaink egyre kisebbek és ez mind további követelményeket támaszt szemünkkel, látásunkkal szemben. A Varilux Comfort lencsék tökéletesen alkalmazkodnak ehhez a megváltozott környezethez. Lehetővé teszik a tekintési irány gyors változtatását, miközben biztosítják, hogy a fejtartás természetes pozícióban maradjon.

A Varilux Liberty lencsék előnyös tulajdonságai mellett a Varilux Comfort lencsék az alábbiakat nyújtják:

  • Természetes fej- és szemtartás
  • Azonnali látáskomfort olvasáskor
  • Kényelmes látásélmény egész nap – a tevékenységtől, a munkavégzés módjától és a használt digitális eszköztől függetlenül

A Varilux Comfort lencsék Eyecode opcióval is rendelhetők, mely lehetővé teszi a lencse személyre szabását a szemforgás középpont háromdimenziós meghatározásával és a fiziológiai tulajdonságok figyelembevételével.