varilux szemüveglencsék

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás: a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra, anélkül, hogy külön olvasószemüveget vagy bifokális szemüveget kellene használnunk.

A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a  szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (lentről felfelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

A világ első multifokális lencséjét az Essilor fejlesztette ki 1959-ben Varilux néven. Azóta az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak.

A Varilux S Series (Varilux S széria) bemutatásával az Essilor új fejezetet nyit a Varilux lencsék nyújtotta technológiai újítások hosszú sorában.

A multifokális lencsék feltalálása óta minden egyes újabb generáció élesebb képet és jobb látásélményt kínált, de mindig voltak kompromisszumok, melyeket el kellett fogadni.

ember a lépcsőn

“Félek lemenni a lépcsőn, mert bizonytalannak érzem magam.”

varilux emberek

“Amikor a fejem mozdítom, úgy érzem, mintha minden mozogna körülöttem.”

varilux olvasás

“Nem szeretek már olvasni, mert nem elég a szememmel követni az olvasnivalót, hanem a fejemet is folyamatosan mozgatnom kell.”

A Varilux S lencsékkel a tiszta, éles látás oly egyszerű és természetes, hogy nem is gondolunk rá többet! Fedezze fel a Varilux S lencsék előnyeit! A Varilux S széria 3 kiemelkedő termékcsoportot foglal magába: Varilux S 4D, Varilux S f-360º és Varilux S Design.

2014-ben tovább bővül a Varilux család: a Varilux E Series lencsék (Varilux E f-360o és Varilux E Design) könnyű megszokást biztosítanak mindenki számára és mostantól elérhetők a Varilux Comfort f-360o lencsék is.

A Varilux szemüveglencsék napjainkban is a világ leggyakrabban viselt multifokális lencséi, melyeket Crizal UV vagy Optifog felületvédelemmel ajánlunk. Keresse fel üzletünket az Önnek megfelelő Varilux lencse kiválasztása érdekében, hogy Ön is megtapasztalhassa a természetes látás élményét!

Rapidus Optika

Varilux szemüveglencsék

varilux s 4d

Essilor Varilux S 4D

A Varilux S 4D lencsék korlátlan és stabil látásélményt biztosítanak mozgás közben, miközben széles látóteret is nyújtanak viselőiknek.

Tovább
varilux s f360º

Essilor Varilux S f-360°

A Varilux S f-360º lencsék az első lépést jelentik a Varilux S szérián belül a személyre szabott lencsék irányába

Tovább
Essilor varilux e

Essilor Varilux E Design

Az első pillanattól kezdve, hogy felveszi új szemüvegét, érezni fogja a Varilux E Series nyújtotta tökéletes látást, élethű képet és látáskomfortot.

Tovább
Essilor varilux e

Essilor Varilux E f-360°

Az első pillanattól kezdve, hogy felveszi új szemüvegét, érezni fogja a Varilux E Series nyújtotta tökéletes látást és az élethű képet.

Tovább
varilux comfort

Essilor Varilux Comfort f-360°

A Varilux Comfort New Edition f-360° lencsék esetén a lencsedesign közvetlenül a személyes viselési paramétereken alapszik.

Tovább
Varilux Physio

Essilor Varilux Physio f-360°

A Varilux Physio f-360° szemüveglencsék - élesebb részletek szélesebb látótér, jobb látáskontraszt bármilyen fényviszonyok között

Tovább
Varilux Physio lencsék

Essilor Varilux Physio

A W.A.V.E. 2.0 technológia és digitális felületkialakítás, - a pupilla összes lehetséges méretét figyelembe veszik.

Tovább
Varilux Comfort

Essilor Varilux Comfort

A Varilux Comfort lencsék Eyecode opcióval is rendelhetők, mely lehetővé teszi a lencse személyre szabását.

Tovább
varilux liberty

Essilor Varilux Liberty

A Varilux Liberty a digitális technológiának köszönhetően mindenki számára tiszta és éles látásélményt nyújt

Tovább