Mert segíteni jó!

21 nov
ajándék

A Rapidus Optika idén is beáll az angyalok sorába

Egy tavalyi felajánlást megismételve a Rapidus Optika idén is szeretne segíteni valakin, hogy szebbé és örömtelibbé varázsolhassa az ünnepét. Méghozzá egy ingyenes ajándék szemüveggel, melyet természetesen egy szintén térítésmentes látásvizsgálat előz majd meg. Mert segíteni jó!

Az éleslátás egy teljesen természetes velejárója testünknek és életünknek, mindaddig, amíg megvan. Amennyiben viszont valamilyen oknál fogva szemeink nem működnek tökéletesen, az bizony az életminőség romlását is okozza. Természetesen ilyenkor nyúlunk olyan segítő, látásunkat korrigáló eszközök után, mint a szemüveg vagy a kontaktlencse, de sajnálatos módon nagy számban vannak azok, akik ezt nem tehetik meg, vagy legalábbis nem tudnak finanszírozni olyan megoldást, mely valóban megfelelő és ideális lenne a számukra.

A Rapidus Optika rendkívül fontosnak tartja, hogy olyanok számára is elérhetővé váljon az éleslátás öröme, akik egyébként sajnos nem tudnák megengedni ezt maguknak. Éppen ezért egy komplett látásvizsgálattal, valamint ezt követően egy megfelelő dioptriájú szemüveglencsével, továbbá a hozzá leginkább passzoló kerettel szeretne kedveskedni teljesen ingyen annak, aki valóban rászorul.

ajándék szemüveg

Ahhoz, hogy az adomány jó helyre kerüljön, szeretnénk arra kérni mindenkit, hogy amennyiben közvetlen környezetében ismer olyan rászoruló személyt, akinek szüksége lenne egy új szemüvegre, de nem tudja azt megvásárolni magának, akkor jelezze azt az Optika felé. A rövid történeteket és bemutatkozásokat, melyekben fel kell tüntetni az illető nevét és telefonszámát is, december 8. éjfélig várjuk messenger üzenetben, vagy a ra*****@ra*****.hu e-mail címen.

A kiválasztott személyt már másnap keresni fogja az Rapidus Optika munkatársa, hogy egyeztessenek egy időpontot a vizsgálatra minél hamarabb. Így a látásvizsgálat eredménye alapján, a stílusban szabadon választott szemüveggel még karácsony előtt meg tudjuk majd ajándékozni. Reméljük, hogy a felajánlás idén is a legmegfelelőbb kezekbe, illetve szemekre kerül majd fel, és ezzel szebbé és varázslatosabbá tudjuk tenni az ünnepet!

Rapidus Optika

Ingyenes látásvizsgálat és szemüvegkészítés

Ismer olyan rászoruló személyt, akinek szüksége lenne egy új szemüvegre? Küldje el rövid történetét és a bemutatkozást, és kérjük írja meg az illető nevét és telefonszámát is. December 8. éjfélig várjuk messenger üzenetben, vagy a ra*****@ra*****.hu e-mail címen, de most rögtön is megírhatja üzenetét!