Ünnepi ajándék a Rapidustól

Mutatjuk a részleteket!

20 nov
lány ajándék szemüvegben karácsonyi háttérrel

A Rapidus Optika ismét megajándékoz valakit egy új szemüveggel!

Közelednek az ünnepek, lassan mindenki lázban ég, kinek mit adjon karácsonyra. A Rapidus Optika ismét beáll az ajándékozók sorába ezen a télen is, és egy szerencsés vásárló betehet majd a fa alá egy új szemüveget.

Mit kell tenni mindehhez?

Aki december 20-ig betér üzletünkbe, és vásárol bármilyen komplett szemüveget, az egyenes ágon részt vesz a sorsoláson. A nyertes egy egyfókuszú szemüveget kap ajándékba, ami a legszélesebb körben alkalmazott típusok közé sorolható.

Az egyfókuszú szemüveglencsék tulajdonságai

Ahogy a neve is mutatja, az egyfókuszú lencséknek egyetlen fókuszpontjuk van, és a lencse teljes felületén ugyanannyi a dioptria lefutása. Éppen ezért a szemüveg használatához igen könnyű hozzászokni. Kérhetjük mindennapi viselethez vagy akár olvasáshoz is.  A lencsék minden esetben leendő viselőjük egyedi szemészeti adataihoz igazítva készülnek el, emellett pedig azt is figyelembe véve, hogy milyen körülmények között, pontosan milyen céllal fogják majd alkalmazni őket. Az egyfókuszú lencsék mindenképpen arra hivatottak, hogy megkönnyítsék életünket és korrigálják az egyszerű látási problémákat.

Rengeteg márka, nagy választék

A kisorsolt szerencsés vásárló számos ismert prémium márka közül választhatja ki egyfókuszú szemüvegét. Tommy Hilfiger, Boss, Hugo Boss, Jaguar, Armani Exchange, Coco Song, Max Mara, Ray-Ban, Swarovski, Emilio Pucci, Gant, Guess, Elle, Marc Jacobs, Carrera, Ana Hickmann, Radley, Escada, Carolina Herrera, Superdry, Furla és Nina Ricci szemüvegek között találhatja meg a számára legmegfelelőbbet. A stílusos és egyben nagy választék lehetővé teszi, hogy a nyertes saját ízlésének megfelelő szemüveggel lehessen gazdagabb.

Vásároljon a Rapidus Optikában egy komplett szemüveget december 20-ig, hogy bekerüljön a sorsolási játékba, melynek végén a szerencsés egy stílusos egyfókuszú szemüveggel térhet haza!

Élő sorsolásunkat december 20-án zárást követően 19:00 és 19:30 között tartjuk meg facebook oldalunkon

A szemüveg készítéshez előzetes időpontfoglalás szükséges. Hívjon minket a 06 70 7788 540 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet űrlapunk segítségével!

Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban leírtakat elfogadom.