Vizsgálatok szűrőbuszon

13 jún
Mobilszűrés, mobilszemészet, szűrőbusz munkahelyi látásvizsgálat

Kényelmes, gyors, egyszerű és teljes körű!

A szemészeti szűrőbusz rendkívül kényelmesen és gyorsan oldja meg a céges látásszűrések problémáját. Míg mások hetekig kell, hogy szervezzék az időnként kötelező szemészeti szűrések lebonyolítását, addig azok, akik a szűrőbusz adta lehetőségekkel élnek, nyugodtan hátradőlhetnek székükben.

Hiszen nem kell sem azt összeegyeztetni, hogy a dolgozók mikor és hogyan tudnak eljutni a vizsgálatra, és azon sem kell járjon a fejünk, hogy ez mekkora munkakieséssel és egyben kényelmetlenséggel jár majd együtt. A Rapidus Optika szemészeti szűrőbusza házhoz megy, és gyors segítséget jelent mindezek kiküszöbölésével együtt.

Természetes azonban, hogy felmerül a kérdés, mennyire egyenértékű a buszon végzett látásszűrés azzal, mintha az Optikát keresnék fel az alkalmazottak. A válasz igazán tetszetős! Ugyanis a szűrőbusz csúcstechnológiával és egyedülálló felszereltséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy teljeskörű szolgáltatást kaphasson mindenki. Ráadásul egy látszerész bemutatóhelyiség is teret kapott a buszon, így akár azonnal választhat is több száz termék közül a páciens.

De nézzük is meg most, hogy pontosan milyen vizsgálatok elérhetőek a szűrőbuszon. Először is lehetőségünk van komputeres és hagyományos látásvizsgálatra. Ezen kívül biomikroszkópos vizsgálat során, egy réslámpa segítségével tudják szemügyre venni látószervünk elülső részét. Ebbe beletartozik a kötőhártya, az ínhártya, a szaruhártya, a szemlencse, illetve az elülső csarnok. Ezen felül szemfenékvizsgálatra, szürke-, és zöldhályog vizsgálatra is adottak a megfelelő eszközök, mint ahogyan a szemnyomás mérésre is. Természetesen nem maradhat ki a színlátás analizálása sem a lehetőségek közül.

szemészeti szűrőbusz céges látásvizsgálat

Mindezek mellett meg kell említeni még a CFF vizsgálatot is, mely a látóideg vezetési sebességét méri, illetve a látóideg esetleges károsodásának felfedésére szolgál. Nyugodtan kijelenthető tehát, hogy a szűrőbusz nem csak megfelelő módon felszerelt egy látásszűrés lebonyolításához, hanem meg is haladja a legtöbb normál szemészeti rendelő nyújtotta lehetőségeket.

Amennyiben tehát itt az ideje, hogy megszervezzük a következő látásszűrést munkatársainknak, tegyük ezt a lehető legegyszerűbb és legmodernebb lehetőség kihasználásával. A Rapidus Optika szűrőbusza egy csapásra oldja meg a szervezés és a lebonyolítás kérdését is.

Céges látásszűrés a legegyszerűbben

Csúcsmodern szemészeti szűrőbusz

Cégek számára csoportos szűrést biztosítunk úgy, ahogyan senki más. Velünk kényelmesen és vesződség nélkül bonyolíthatja le a látásvizsgálatokat, hiszen nem csak mozgó csapatokkal rendelkezünk, akik igény szerint kiszállnak a helyszínre, de egy maradéktalanul felszerelt szűrőbusszal is.