Gond van a szemüvegével?

Szemüvegjavítás

07 jún
szemüvegjavítás

Szemüveg javítás – A Rapidus Optika tud segíteni!

Mindenkivel előfordul, hogy egy szeretett vagy éppen jól megszokott tárgy tönkremegy. Amennyiben nagy a baj, nyilvánvaló, hogy a csere a legjobb megoldás, még akkor is, ha nagyon sajnáljuk a régi darabot, amihez kötődünk. Bizony, mi emberek nagyon is képesek vagyunk ragaszkodni egy-egy tárgyhoz is. Így, ha csak kisebb és javítható a probléma, akkor elsőként nyilván azt szeretnénk, ha megtarthatnánk a régit.

Így van ez a szemüvegekkel is. Mikor végre eldöntjük, hogy melyiket szeretnénk, először még idegenkedve kezdjük el hordani. Aztán idővel megszokjuk, végül pedig annyira ragaszkodunk hozzá, hogy semmi pénzért nem válnánk meg tőle. De bármikor jöhet valami apró baleset, ami miatt tönkre mennek, vagy begyűjtenek némi hibát. Főként, ha mindennapos használatban vannak. Mit tehetünk ilyenkor?

Elsősorban választhatunk helyette egy másikat, egy újat. Természetesen ez a lehetőség mindenki számára kecsegtető, ám nem azoknak, akik szívükön viselik az előző szemüveg sorsát, akik nem szeretnének megválni tőle, mert ragaszkodnak a megszokotthoz. Amennyiben orvosolható a probléma, akkor természetesen a szemüveg javítás is szóba kerülhet.

szemüveg javítás tisztítás

A Rapidus Optikában lehetőségünk van arra is, hogy széles skálán mozgó problémákra megoldást kapjanak régi kereteink. A javító szolgáltatások között megtalálható a fémből készült keretek forrasztása, illetve a papucs és orr-nyereg cseréje. Ezen felül csavarpótlás céljából is elhozhatjuk viseltes kereteinket, valamint abban az esetben is, ha archoz történő igazítást szeretnénk kérni. Végül, de nem utolsósorban meg kell említeni az ultrahangos szemüvegtisztítást is.

Utóbbi bizony még abban az estben is jó szolgálatot tehet, ha rendszeresen és nagy gonddal tisztítjuk a szemüvegünk lencséjét. Vannak ugyanis olyan szennyeződések és makacs lerakódások, melyekkel mi sajnos nem tudjuk felvenni a harcot. A pár perces eljárás azonban a nehezen hozzáférhető helyekről is eltávolítja ezeket, így szebb lehet a szemüvegünk a végén, mint újkorában!

Szemüveg javítás

Rapidus Optika

Akár le akarjuk cserélni a régit egy újra, akár szeretnénk megpróbálni megmenteni még a hozzánk nőtt, mégis rossz állapotban lévő szemüvegünket, a Rapidus Optika felkeresése a legjobb döntés. Hiszen itt mindenre megoldást kaphatunk a széles körű kínálatának és szolgáltatási lehetőségeknek köszönhetően.

Szemüvegjavítás, szakszerviz

Rapidus Optika

Akár le akarjuk cserélni a régit egy újra, akár szeretnénk megpróbálni megmenteni még a hozzánk nőtt, mégis rossz állapotban lévő szemüvegünket, a Rapidus Optika felkeresése a legjobb döntés. Hiszen itt mindenre megoldást kaphatunk a széleskörű kínálatának és szolgáltatási lehetőségeknek köszönhetően.