Szemüveget vagy kontaktlencsét?

25 okt
szemüveg vagy kontaktlencse

Válassza mindkettőt!

Sokan azt hiszik, hogy vannak a szemüvegesek, és vannak, akik csak a kontaktlencsések táborát erősítik. Pedig a legjobb, ha mindkettő mellett egyszerre tesszük le a voksunkat, amikor választás előtt állunk. De melyiket mikor érdemes használni?

A többség egyszerű hiúságból nem szeretne szemüveget hordani. Annak ellenére, hogy a mai szemüvegek már inkább öltöztetnek, sőt, szinte az ékszereinkké váltak, mégis rengetegen érzik még mindig cikinek a viselésüket. Amennyiben valaki tényleg nem tud azonosulni azzal, hogy szemüveget hordjon, ezt akkor valóban nem is kell megtennie. Nyugodtan elkészíttetheti magának a számára minden szempontból tökéletes kontaktlencsét. Viszont emellett mégis jó lenne, ha beruházna egy kényelmes szemüvegre is.

szemüveg vs. kontaktlencse

Azoknak is fontos ugyanis, hogy néha szemüvegre váltsanak, akik a külvilág számára láthatatlan lencsékkel élik mindennapjaikat. A szemek szempontjából elengedhetetlen, hogy pihentessük őket. Ezt bizony akkor is meg kell tennünk, ha valóban jó minőségű, kényelmes kontaktlencsét hordunk egyébként. Így az otthoni ellazuláshoz teljesen jó és ajánlott, hogy szemeink is kapjanak egy kis pihenést, melyet a szemüveg nyújthat számukra.

A másik oldal, vagyis a szemüvegre voksolók valamiért idegenkednek a kontaktlencsétől. Ezt általában azzal magyarázzák, hogy nem tudnak vagy nem is akarnak közvetlen a szemeikbe nyúlkálni. Pedig ez egy nagyon könnyen elsajátítható mozdulat. Ha csak egyszer kipróbálnák, valószínűleg mégiscsak felkeltené a figyelmüket, milyen pozitív velejárói lehetnek a kontaktlencse viselésének. Vannak ugyanis olyan szituációk, melyeknél kifejezetten előnyösebb, mint a szemüveg. Ilyen lehet például a sportolás. Emellett természetesen esztétikailag sem mehetünk el amellett, hogy a kontaktlencse észrevétlen marad a szemüveggel szemben.

Akármelyiket is részesítjük előnyben tehát, nem árt, ha a másikat is beszerezzük. A Rapidus Optika teljes körű segítséget nyújt abban, hogy a számunkra legjobb, legkényelmesebb és legelőnyösebb döntéseket hozzuk meg, melyeket aztán szemeink sem fognak bánni.

Nem tud választani?

A Rapidus Optika teljeskörű segítséget nyújt szemeinek!

Akár a szemüveget, akár a kontaktlencsét részesítjük előnyben, nem árt, ha a másikat is beszerezzük. A Rapidus Optika teljes körű segítséget nyújt abban, hogy a számunkra legjobb, legkényelmesebb és legelőnyösebb döntéseket hozzuk meg, melyeket aztán szemeink sem fognak bánni.