ZEISS Progressive Classic

13 márc
ZEISS progressive classic

ZEISS progresszív DNS

A kimagasló minőség és az élvonalbeli innováció is visszaköszön minden ZEISS progresszív lencsénkben. Valamennyi lencsénket a tipikus ZEISS progresszív DNS jellemzi. A DNS-ben rejlő hat különleges jellemző teszi egyedivé és kényelmessé viselőjük számára a progresszív lencséinket.

Változó mértékű közeli decentrálás

A Carl Zeiss a progresszív lencsééknél 1983-ban vezette be a távoli dioptria és az addíció függvénye alapján meghatározott, változó mértékű közeli decentrálást. Ennek eredménye az optimális közeli rész, ami a kényelmes olvasást szolgája.

ZEISS precizitású freeform technológia

A Carl Zeiss a freeform technológia úttörője. Ezt a gyártási eljárást használjuk kivétel nélkül minden ZEISS progresszív lencsénél.  A ZOOM, más néven a ZEISS Optikai Optimalizáló Menedzsment, a progresszív lencsefelület rendkívül precíz, pontról pontra történő optimalizálását jelenti. Roppant fejlett optimalizáló programjainkkal több mint 40 OOO ponton számítva határozzuk meg egy progresszív lencse felületét. Számítógép támogatású hullámfront mérések által felügyelve, a ZOOM garantálja, hogy a viselő számára precízen helyezzük el a progresszív zónákat.

Horizontálszimmetria

A progresszív lencsék horizontálszimmetrikus kialakítása nem csak binokulárisan jobban kihasználható látóteret eredményez, hanem a két szem által külön-külön produkált monokuláris kép problémamentes, torzítás nélküli fúzióját is garantálja, ezzel biztosítva a természetes látást.

A magasabb rendű aberrációk minimalizálása

A minden részletre kiterjedő ZEISS design lehetővé teszi a nagy teljesítményű, kimondottan kevés magasabb rendű aberrációval rendelkező progresszív lencsék kifejlesztését. Az aberrációkat optimálisan korrigáljuk, így érünk el határtalan vizuális minőséget.

ZEISS standard paraméterek

Több milliónyi egyedi paramétert értékeltünk ki a személyre szabott progresszív lencsékről szerzett 12 évnyi tapasztalatunk során. Ez a tapasztalat és a tudományos kutatások során szerzett tudás biztosít számunkra egyedi rálátást a presbióp ügyfelek vizuális igényeire. Az eredmény minden egyes ZEISS progresszív lencsében megjelenik.

Egyedi ZEISS kialakítás

Minden ZEISS progresszív lencse kialakításánál ugyanazt az elvet követjük: a zónák közötti kényelmes átmenetet biztosító kiegyensúlyozott látómező, plusz az optikai és esztétikai jellemzők optimális egyensúlyának kombinációja.

Klasszikus progresszív lencse kezdő presbiópoknak

  • Lézergravírozott márkajel
  • Kétféle választható csatorna hossz: Normál: min. 18mm; Short min. 14mm.
  • Jellegzetes ZEISS progresszív DNS
  • Horizontálszimmetria
  • Addició függő decentrálás
  • FreeFrom technológia
  • Magasabb rendű aberrációk minimalizálása
  • Egyedi ZEISS kialakítás- jól kiegyensúlyozott látóterek és aberáció mentes távoli zóna
  • A kategória lehető legjobb ár-érték aránya!

Elérhető változatok:
– Műanyag alapanyagok: 1.5, 1.6
– Fényre sötétedő változatban is.