ZEISS Digital Lens szemüveglencsék

02 febr
Zeiss Digital Lens

Szemüveglencsék mobilkészülékekhez

A ZEISS Digital Lens szemüveglencsékkel a ZEISS egy új első szemüveg termékkategóriát vezet be. Ezeket a lencséket kimondottan a közeli látásproblémákat először tapasztaló 30-as, 40-es korosztály igényeit megcélozva terveztük. Függetlenül attól, hogy egyfókuszú lencsét használnak-e vagy egyáltalán nem hordanak szemüveget.

zeiss-digital-lensesA digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot, és új kihívások elé állítják az emberi szemet. Azáltal, hogy egyre gyakrabban használunk digitális képernyőket, jelentősen többször kell váltanunk a közeli és távoli vizuális feladatok között. Ez hatalmas igénybevételt jelent a sugárizom számára és, a csökkenő alkalmazkodóképességgel együtt, homályos látást, fáradt, száraz szemet, valamint nyakfájást eredményezhet.

A ZEISS Digital Lens szemüveglencsékkel a fáradt szemek és a merev nyak már a múlté. Ezek a lencsék segítik a digitális eszközök használóit, hogy látásuk egész nap friss, fitt és fókuszált maradhasson.

Dizájn

A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék hatékonyságát okostelefon-, és tablethasználók körében elvégzett stressztesztek bizonyítják. A válaszadók több mint 90%-a elégedetten számolt be arról, hogy a fáradtságból vagy erőltetésből adódó szemproblémák negyedére csökkentek.

Előnyös a szemüvegviselőnek:

  • Segítségével a szem könnyebben fókuszál.
  • Egész nap stressz-, és erőlködésmentes látás.
  • Könnyű megszokás még az avatatlan szemnek is.
  • Univerzális használatra – reggeltől estig.
digital-lens-zeiss

Szemüveglencse zónák

  • Optimalizált lencsekialakítás a digitális eszközök közeli használatához.
  • Nagy távoli zóna, hogy illeszkedjen az emmetrópok vagy egyfókuszú lencsét viselők vizuális szokásaihoz.
  • A szemüvegviselő igényeihez alkalmazkodó, rugalmas olvasó dioptria.
  • Rövid csatorna az olvasórészbe történő gyors áttéréséért.

Elérhető:
– Alapanyag: 1.5, 1.6, 1.67, 1,74 műanyag
– Színezett, fényre sötétedő és polarizált kivitelben

A polarizált szemüveglencsék lecsökkenthetik bizonyos LCD/LED képernyők által megjelenített képek láthatóságát. Ezért, kérjük, ellenőrizze, mennyire látható a kép a digitális készülékek használata előtt.